Idas Mirakel

Magsjukan

Jahopp nu har magsjukan varit här och förhoppningsvis vänt. Än så länge har det bara varit jag som åkt på det och jag hoppas innerligt att Collin och Alex slipper.
Hela helgen var fullsmockad med planer som nu alla gått i stöpet. :/
Fredag kväll skulle jag dricka vin med mina damer i Helenas nya hus som jag inte hunnit se än. Lördag småbarnssim, kalas för min syster Sandra och mig och kvällen var vi bortbjudna till våra vänner för mat och en trevlig kväll.
Söndagen var planerad med massa bygghjälp och barnvakt så det skulle ske så mycket i huset men alla är super rädda för mig och mina magsjukebakterier. Fulltförstålig dock!
Alla planer har fått ställas in och jag har sovit som en stock i två dygn. 🙁

I torsdags var jag och Collin iaf och köpte nya blommor innan magsjukan knackade på.
Mina fina Julstjärnor är nu mer utslängda! Haha ja de var iaf vita och levande så de hade gott kunnat stå till påsk 😉

Nu ska jag kika på Mello själv medans Alex bygger ikapp lite av det som skulle ha blivit gjort denna helgen. När han kommer tillbaka finns det en paj som mamma och Sandra levererade från kalaset ihop med 3 fina presenter till mig fast jag inte fyller för ens nästa lördag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Ush så Himla tråkigt när alla ens planer förstörs. Och magsjuka, fyyy! Åkte också på det i söndags, mitt i kalas med ca 30 pers och det var jag som hade fixat fikat. Alla gäster blev väldigt glada haha…

stats