Idas Mirakel

Min bebis och jag..

20121126-124901.jpg

Har lite rast nu från jobbet sen är de bara tre timmar kvar av denna arbetsdag så då blir det att skynda hem och lägga sig på sofflocket för en välförtjänt tupplur! Längtar massor! Ne nu ska jag och min bebis arbeta lite till.. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daniella

    Det kan man absolut inte tro att du gått upp. Själv har jag gått upp 9-10 kilo men det har satt sig både runt mage, (vilket är ganska självklart) och i ansiktet vilket inte känns lika kul.
    Har varit duktig med mat och ätit ordentligt med frukt och grönt och inte så mycket godis till för 2-3 veckor sen då jag fick sötsuget från helvetet och kan inte sluta äta delicatobullar och mums mums. Så jobbigt. I vecka 20 hade jag gått upp 5 kg så jag har lagt på mig 4-5kg sista veckorna. Men men.Kanske bara ska försöka skita i vikten och njuta. =)
    Kul att följa din blogg och jämföra lite vad som händer eftersom vi e så nära. Väntar oxå en liten kille.=)
    kram

    1. idasmirakel

      Hihi ja va mysigt med små prins-korvar! 😉 Ja det får du gärna göra och uppdatera mig om dig också eller har du en blogg? När är din BF? Ne men jag hade inte någon hög start vikt om man säger så. Har alltid vart smal så jag kanske får sota för det nu.. 😉 haha ne men man ska nog försöka njuta och inte tänka på vikten om man fortfarande mår bra av det. Känns lite i rygg och andra kroppsdelar dock så jag bör nog egentligen inte gå upp för mycket för min kropps skull.. Kram!

  2. Daniella

    Hej. Undrar hur mycket du gått upp i vikt fram tills nu. Är själv i vecka 23 och tycker att jag gått upp för mycket.

    1. idasmirakel

      Hej jag har gått upp ca 11 kg men har stått still de sista veckorna så jag hoppas lite på att det inte ska eskalera snart igen. Känner inte att det gör så mycket med vikten så mig stör det inte så mycket egentligen men är rädd för att mina tänder ska ruttna när jag äter så mycket sött. Sj hur går dte för dig? Kram!

stats