Idas Mirakel

Nytt från bebisbubblan

Måndag och ny vecka, idag är det två veckor sedan vattnet gick och i morgon blir min prins redan två veckor! Herregud!
Sista tiden som gravid var en långdragen pärs och en dag kändes som en vecka men nu känns en vecka som en dag, det går så fort.. Alex är hemma med mig och Collin i en vecka till innan han börjar jobba så det är skönt iaf och sen när han börjar jobba får vi bulla upp mig i soffan med Collin och sen får jag sitta där till Alex kommer hem igen.. Haha ja de känns ju lite läskigt att va själv men de får ju bara gå helt enkelt..
Dagarna går verkligen ap snabbt och de vi hunnit med idag är duscha, äta frukost, amma, byta blöjor, packa ner kärleksbarnet i vagnen och gå ner till svärföräldrarna och dricka kaffe på altanen och efter det gå en för mig riktigt lång promenad.
Cleopatra var helt lyrisk och blev helt plötsligt ett igen och sprang runt och gjorde kullerbyttor, hämtade pinnar och sprang runt med såna vårskutt och bara trivdes., skönt att se henne så glad!
Vi försöker mysa med henne så mycke de går så hon
inte känner sig utanför men lite avis är hon nog ändå, men stenen som lättat från mitt hjärta när allt har gått över förväntan med henne och Collin är stor! Hon är nyfiken och luktar på honom med viftande svans och när han skriker som mest går hon iväg utan att visa några som helst tecken på att hon skulle va tjurig. Så skönt!
Nu kommer jag ju aldrig lämna honom på golvet utan uppsyn hur bra det än går men å andra sidan hade jag aldrig gjort det med en liten chihuahua eller en katt heller..
Nu iaf står mannen och lagar middag medans jag ger Collin hans tutt-middag.. 😀

20130408-152905.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica-Mamma till Alfred

    Haha, jag kommer också sitta i soffan hela dagarna när Magnus har börjat jobba känns det som 😀 Nejdå, man kommer nog in i den vardagen också 🙂 Skönt att allt går bra med vovven! Kramar till er ♡

    1. idasmirakel

      Monica: haha ja och med en sån där griptång så man när allt och extra batterier till tvdosan.. 😉
      Haha ne men precis man lär väl sig och man får hoppas man gör det fort också! 😉
      Kram på dig..

stats