Idas Mirakel

Barbamamma

Har vart ute i 45 min och traskat runt på Alex föräldrars gård så Cleo kunde va lös och springa runt.. Går/vaggar inte så fort men i vanlig gå takt men ändå får jag sammandragningar av att gå en liten bit så bara..
Super skönt att komma ut va de iaf och speciellt i så fint väder! 🙂
När jag skulle ta på mig mina skor när jag skulle ut så var mina skinnstövlar som jag inte använt på hela vintern fulla med hundmat?! Jaha tänkte jag vi måste väl ha spillt i dem då av någon konstig anledning.. Tar mina ljusa uggs, likadant i dom..
Häller ut de och traskat ut. När jag kommer in så kollar jag och då är de likadant i mina mörka uggs och en väska jag hade med mig till mamma i helgen som stått i hallen och väntat på att bli uppackad.. Va fan vem är de som häller hundmat i mina skor och väskor?
Alex lovade att de inte va han.. Haha börjar tro att de är mitt huvud som spelar mig ett spratt och jag vart uppe mitt i natten och hällt i det själv.. Men va fan! Haha aja så kan de va. Misstänker min svåger Alfred..
Kanske är Cleo som bunkrar i fall de skulle bli sämre tider? 😉

20130205-165006.jpg

20130205-165049.jpg

20130205-165041.jpg

Haha visst är jag snygg i min onepiece, snygg barbamamma 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadja

    Haha, jag har haft samma problem för ca 2 veckor sedan.
    Trodde också att det var hunden men det var möss.. Och det var i mina och min sambos skor (stora kulor).
    (Har fångat 2möss i fällor)

    1. idasmirakel

      Ne men seriöst fy! men de är ju så mycket?! kan dom verkligen stoppa tre skor och en väska med en näve i varje? kära nån!
      Haha ja vi får väl gå på något annat då för vi har flera fällor utsatta men inte fångat någon på länge..

  2. Ida Berglund

    Ida, det är möss som gömmer hundmat i skor. Har ni musfällor hemma? Jag hade samma bekymmer med innan jag förstod att det inte var någon som spelade spratt med mig 😛

    1. idasmirakel

      Nej de kan de inte va för de va mer än en näve i varje sko och i väskan, de kan de inte va, vi har ju stor hundmat också.. och de kom över en natt så de måste va jag eller alex som går i sömnen eller nått.. 😉

stats