Idas Mirakel

Världens bästa?

Herregud jag måste ju helt klart ha varit världens bästa sambo/fästmö/svägerska/svärdotter/dotter/barnbarn/syster för oj va fina presenter jag har fått på mina kalas…
Ikväll var ju som sagt mina svärföräldrar, svägerskor och svågrar här för att fika lite och fira min kommande 24årsdag..
Jag fick fina blommor, doft ljus, en super fin filt Elodie details, pearlvelvet blanket black edition och en Kitchen Aid!!!
Men herregud va snäll min familj är. Jag blev helt ställd när jag öppnade paketet med Kitchen aiden, hade aldrig kunnat drömma om att få en sån, den är verkligen hur fin som helst!
Ska visa er mina fina presenter.. 🙂
Super lycklig tjej här!

Vi hade iaf mycket trevligt och hade många konstiga samtalsämnen som vanligt..
Alex hade gjort egna ägg och räkmackor och så bakade jag till lite fler hallongrottor idag då de tog slut sist och så hade vi bullar att tina och lite köpe kakor också så de gick nog här i från mätta och belåtna..

20130305-233612.jpg

20130305-233622.jpg

20130305-233617.jpg

Har fått en hel del gjort idag innan Alex kom hem, sydde klart byxorna som jag också ska visa er, dammsugit, tvättat sängkläderna, bakat, städat, gått en runda, och tillslut illdäckade jag på soffan.
Att ha så mycket att göra om dagarna är lite för mycket för detta gravido och i morgon ska jag nog försöka ta det mycke lugnare och ev tvätta någon enstaka tvätt, vill ju tvätta den fina filten jag fick så den är redo när bebis kommer.. 🙂
Sen är det nog soffan som är min vän hela dagen och de kan jag nog behöva och samla en massa kraft som det stå precis överallt i alla appar och sidor man läser om den sista tiden som gravid men som jag helt har ignorerat..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Hihi ja det var nog dumt att lägga upp såna bilder, kommer ju dregla varje gång jag går in och kikar.. 😉

stats