Idas Mirakel

Att komma hem ❤

Oj nu va även denna semestern slut. Tre nätter i Falkenberg blev det med Collins kusin I.
Det har vart super lugnt och super härligt!
Två nyblivna barnfamiljer med en 4 månaders och en 2 månaders på semester i samma lilla stuga gick över förväntan!
Första hela dagen gick så där för oss. Eller ja morgonen var han snäppet tjurigare än vanligt, sen sov han när vi tog en långpromenad för att sedan va vaken och snäll när vi åt sen fick han mat innan vi gick hem och då med en glad kille i bärselen hos pappa. Men sen på kvällen vände allt 🙁
Han var gnällig, ledsen och skrek till långt efter sin sängtid.
Iof får vi skylla oss själva lite som tänkte att han säkert var trött för han knappt sovit något på dagen och då matade och försökte lägga honom tidigare, ja det gick ju sådär kan ja säga!
Inte heller nöjde han sig med pappa så jag fick vagga fram och tillbaka, fram och tillbaka innan han tillslut somnade.
Började gräva runt i huvudet efter något jag ätit som ev kunnat orsaka kaos i lillmagen men kom inte på något och med tanke på att han aldrig reagerat på något tidigare så verkade det ytterst otroligt.
Men troligtvis var det en sån kväll bara och att vi inte var hemma gjorde saken ännu värre plus att vi matade och försökte lägga honom tidigare.
Aja vi var iaf i Ullared igår med våra små kottar och tillskillnad från dagen innan skötte sig Collin heeeelt exemplariskt!
Han var vaken och satt i selen första halvan och andra halvlek efter matning sov han. När vi åt efter shoppingen var han klarvaken och sjöng hööögt över hela restaurangen med sin nyfunna ton i rösten, han var så söt när han testade sin kapacitet så man ville äta upp honom. 😀
Idag har vi först städat och packat in oss i bilen för att åka hem, men först tog vi en liten runda i Falkenberg city för lite shopping och sightseeing, när vi kom hem tog Alex och hans bror deras fars mjölkning eftersom de åkte på semester idag medans jag åkte och hämtade Cleo hos min syster Melina som ska till kos i en månad.
Hon tyckte de skulle bli tråkigast att lämna colleman som kommer va såå stor när hon kommer hem 😉
Kvällen tillbringade vi nere hos Collins kusin I med föräldrar för grillning och nu sitter vi i vår soffa, skit nöjda med semestern men ändå glada att komma hem.
Det är skit kul att va iväg men shit va skönt det är att komma hem och sitta i sin egen soffa och sova i sin egen säng.

Ne fy nu är jag helt död så ska dra mig 🙂

20130802-235056.jpg

20130802-235142.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hemma hos oss är ”kvällsskriket” standard! Man kan ju inte vara på topp jämt 🙂 Det enda som funkar är att bära och vagga och bära och vagga! Det verkar som ni ändå fått in bra rutiner på mat och sömn. Hoppas att vi snart oxå ska få det!
  Kram

  1. idasmirakel

   Emma: ja vi har nog det rätt bra och är nog rätt bortskämda med en kille som accepterat rutiner rätt bra. Men klart de blir oroliga och otrygga när man är borta men så fort vi stör hans rutiner så blir det dumt så det är inte lätt alla gånger att umgås med folk på kvällarna.
   Ja det håller vi tummarna för! 🙂
   Kram på dig!

 2. Emma - mamma till Linnea

  Kan ju vara nya miljön också. Känner av att de är på ett nytt ställe och får då svårt att komma till ro. Så är min tös också. Första kvällen/natten är alltid ”värst”

  1. idasmirakel

   Emma B: ja precis! Nu när han är mer ”med” och uppfattar miljön omkring sig mer än innan så är det klart det blir känsligt och dumt ibland.
   Kram 🙂

 3. Malin - Collins mamma

  Inte kul då dom är så arga men dom känner garanterat av att man inte är hemma! Vilken tur att han blev sig själv, Colleman charmören sen igen ;D

  Ni vekar haft det superskönt! Ni är sån fin liten familj 🙂

  Kram på er!

  1. idasmirakel

   Malin: hihi ja precis! Ja men visst gör de! Och jagtror dem uppfattar miljön mer än man tror och känner säkert av att en annan blir mer stressad när det inte ”passar” att de är ledsna. Tur vi va iväg med en annan spädbarns familj som förstår precis va det kan va frågan om 🙂
   Men åh tack snälla! Det har verkligen vart en toppen semester! 🙂
   Kraaaam!

stats