Idas Mirakel

Barnvakt, P-stav & Nässjö shopping

Ohoj!
Idag har vi haft fullrulle kan man säga!
Alltså jag vågar verkligen inte hoppas på för mycket men i går natt la jag Collin för natten vid ca 19:45, (lite senare än vanlig då vi körde pappan till Åre bussen) och han sov hela natten utan att väcka mig en enda gång!
Halleluja!
Det känns som flera år sen jag fick sova en hel natt utan att vakna en enda gång, har det inte varit Collin så har Alex väckt mig med sina snarkningar eller så har hunden väckt mig på diverse sätt.
Nu vaknade han 5:50 men ändå! Det är stora framsteg och efter den smidiga läggningen igår och dessutom idag på förmiddagen så hoppar jag högt och är överlycklig att de kanske håller på att vända tillbaka till Collins gamla goda sovvanor 🙂

Idag klockan 11:30 hade jag tid till att sätta in en P-stav, jag kände att det skulle bli dumt om jag hade med msk Collin och han skulle va trött, hungrig, sur, eller rastlös bara för att jag inåt Eskils kunna ta upp honom så jag lämnade honom till hans farfar.
Hihi ja Collins farfar har minst sagt varit orolig över hur detta ska gå och Collin fick inte äta något som han skulle kunna sätta i halsen om han skulle vara där, hihi ja det gick självklart jätte bra!
Collin hade sovit och hade precis ätit middag så när han kom ner så var han i lekmode om vi säger så 🙂
Jag lämnade Collin vid elva åkte och satte in där däringa P-staven som inte kändes ett smack!
Jag måste satt dit Emla plåstret perfekt! 😉
Jag var klar hos BM vid strax efter tolv och då shoppade jag loss helt själv inne på Apoteket, haha ja det är väl bara jag som gillar det antar jag men jag blev en ansiktskräm, tre nagellack och allergitabletter rikare vilket var välbehövligt och vet ni jag tog god tid på mig där inne när jag hade några minuter för mig själv 🙂
Jag kom tillbaka vid 12:30 alltså efter 1,5 timme och det hade gått så bra påstår farfar-Chrille, Collin varit glad hela tiden och lekt gåtränat och sen blev han en ”pinne” och började gnida sig i ögonen så då hade han lagt i honom i barnvagnen jag tog med in och där hade han somnat på en gång så när jag skulle hämta honom sov han så gott att jag stannade kvar på middag och kaffe smidigt! 🙂

Efter jag hämtat colle hos farfar så åkte vi till Collis mormor som vi plockade upp och åkte till Nässjö för att kika i lite affärer. Kom hem med lite schampon, skrubbhandskar och två nya lampor till vardags rummet, det blev så snyggt! Nu väntar jag bara på leverans av nya kuddfodral så ser vardagsrummet lite roligare ut 🙂

20140130-234857.jpg

20140130-234910.jpg
Bilder från igår när vi var på mammaträff 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats