Idas Mirakel

Blöj-funderingar

Jag har en liten fundering till alla er som redan har barn.
Blöjor är ju inte det roligaste att lägga pengar på och billigt är det ju inte men man måste ju ha det så det är inte mycket att gnälla över men min fundering är om det ofta kommer kuponger i tidningarna eller om man ska köpa på sig en med dom man hittar? 25kr per paket är ju rätt mycke..
Eller ska man satsa på att åka med ett släp til Norge och frakta hem? Där kostar de väl bara mellan 10-20kr per paket.. Mer rimligt tycker jag! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Min lilla tjej har inte klarat av pampers så vi fick köra Libero. Har vart super nöjd med dom till jag provade Ica basic’s blöjor. Chockad som jag vart är det dom bästa/billigaste. Hade aldrig i hela mitt liv trott att Ica basic’s blöjor på fullaste allvar skulle vara bra men det är dom! Så nu kör vi Liberos uo&go blöjor på dagarna och Ica Basic på nätterna 🙂

  1. idasmirakel

   Ja det verkar va fler som är nöjda med dom så det måste vi heltklart testa då.. Blöjor är ju inget man är jätte sugen på att lägga pengar på direkt..
   Tack för tipset..
   Kramar.. 🙂

 2. ida tolshagen

  hej hej. Vi har alltid bara köpt Willys egna blöj märke. 69kr paketet och så har de ofta 10kr rabatt på de.Så 59kr för ett paket blöjor är ganska billigt. Och vi har aldrig haft problem med det märket..

  Kram

  1. idasmirakel

   Oj ja det lät billigt, får testa de också då för blöjor är ju inget man vill lägga en massa pengar på direkt..
   Tack för tipset och hälsa Andreas och barnen.. 🙂

 3. Josephinewestling - Mamma till Vira - Gravid med nr 2.

  Vi har kört på libero med Vira sen hon föddes. har testat andra märken, så som pambers, icas egna, willys, olika blöjor när vi har varit utomlands. Men vi tycker att libero håller det vi vill att den ska hålla. aldrig haft nå problem av dom alls. så dom kommer vi köra på med syskonet oxå.
  men smaken är som baken 😛 hehe 😉
  alla tycker olika om olika blöjor. Men det är bara å testa er fram. 🙂

  kram

  Och du är ju sjukt duktig på att sy kläder till din prins. Vill oxå!!!! men måste låna en symaskin först.

  1. idasmirakel

   Hihi ja den är ju det så vi fr väl testa oss fram lite också, hoppas man gillar det billigaste bäst 😉
   Tack snälla, ja det är jätte kul att sy lite och kommer bli så kul att klä honom i det man har gjort själv sen.. =)

 4. Kristina Johansson

  Det är laddat på kortet så bara att köpa så dras rabatten. Kupongerna är oftast köp två och få typ 50kr rabatt och kommer hem i brevlådan med jämna mellanrum. Tror vi blev med i pampersklubben när vi fick en gratis babybox på barnenshus/babyproffsen. De 20% dras automatiskt när man använder medlemskortet och inte allt för sällan har (iallafall våran coop forum) nedsatt pris på blöjorna och då blir det först rea +20%rabatt …då blir det ”billigt””.

  Jo, supermysigt. Längtar efter den men eftersom det är andra barnet är det rätt lugnt och smidigt att ha den i magen också 😉

  1. idasmirakel

   Ja men det lät ju skit smidigt, får ta och bli medlem om jag inte redan är det då får när jag beställde en sån box.
   Hihi ja man har ju redan händerna fulla när man redan har ett barn så det blir väl kanske annorlunda.. Men så klart är det väl mysigt ändå..
   🙂

 5. Kristina Johansson

  Hej!
  Vi har använt pampers. Pampers babydry när dottern var liten o nu nattetid och aktive fit på dagtid. Tycker de varit de bästa mot läckage för oss.
  Vi har skaffat coop-medlemskap o brukar handla våra blöjor på coop forum där man då får 20%rabatt på det redan ganska låga (för att vara blöjor) priset. Samt att vi får kuponger från pampers lite nu och då (kanske varannan månad) med rejäl rabatt.
  Vi ska nu få en lillebror när som helst (bf 8/3) och det ska bli spännande att se om vi kommer gilla samma blöjor till honom. 🙂 Lycka till med blöjorna!

  1. idasmirakel

   Stort tack för tipsen! Jag är med i Coop men får du dom kupongerna i brevlådan eller är de laddade på kortet eller hur får du den rabatten?
   Men va mysigt! Då kan han ju komma när som! Det är bara 10 dagar före min lilla skrutt är beräknad.. 🙂
   Tack igen. Kramar 🙂

 6. Amanda - blivande 2 barnsmorsa.... Mitt namn är Amanda. Jag är en glad 21årig mamma och väntar mitt andra barn ihop med kärleken i mitt liv. Joline som kom till oss i januari 2012 ska bli storasyster i juni! 16 härliga månader är det beräknat att

  Både pampers och libero skickar hem rabatter. Vi är med i båda. Men sen är det ganska ofta det dyker upp liberorabatter i Willystidningen, där vi handlar. Superbra att köpa på sig då och ha hemma 🙂

  Och det där med Norgefunderingarna så låter det ju som en toppenidé! För mig som bor i Stockholm känns det inte alls något att tänka på men du bor ju närmre så kör på 😉

  1. idasmirakel

   Hihi nja någon Norge resa blir de nog inte men det inte men det hade ju vart bra.. 😉
   Ja jag är med i libero men har bara fått hem kuponger en gång men det var ju inte så längesen jag gick med så detkommer väl då.
   Men pampers är jag inte med i, det ska jag bli på en gång!
   Tack för tipsen!
   Massa kramar! 🙂

 7. Viktoria

  Jag är medlem i liberoklubben och vi får kuponger ganska ofta. Ica Maxi har rabatt ganska ofta med men de vet inte om det är överallt.

 8. Martinique

  Ibland dyker det upp i tidningarna. Ett tips är att bli medlem i libero klubben så får du rabatter hemskickade. Du kan även spara strek koderna sen skicka dom till libero så får du saker. Det är jätte bra, libero är ju otroligt bra blöjor. Men det är väldigt inviduellt per barn tycker jag. Jag vet många som bara använder pampers och säger att libero inte är bra. Caspian blev alldeles röd i rumpan och kissade igenom alla natt blöjor när vi testade pampers. Han har alltid kissat mycket om nätterna vilket varit ett problem eftersom Caspian är sjusovare och sover jätte länge och gjort sedan 3 veckor. Så vår lösning blev, libero på dagarna och huggies (blöjor med nalle puh på) om nätterna för dom var dom ända blöjorna som klarade av allt kissande. Huggies har vi använt väldigt mycket sen, billigare och otroligt bra! Men nu för bara ett par månader sedan fick vi ett blöj paket av en kompis icas egna märke och dom var super bra till båda barnen och oxå väldigt billiga så nu kör vi med dom i stället.

  1. idasmirakel

   Se där ja ja det är ju bra om man inte ställer in sig blindt på libero eller pampers för man kanske tycker de billigare blöjorna är bättre..
   Jasså se där men jag trodde man skulle skriva in en kod som står på paketet på sin sida på nätet, men då ska man alltså klippa ut och skicka in dom?
   Tack så hemskt mycket för tipsen! 🙂
   Kramar

 9. Malin

  jag blev medlem i libero och fick därmed 2 rabattkuponger som vi köpte innan lillan kom. Förra veckan fick jag två till därifrån så visst dyker de upp kuponger 🙂

  1. idasmirakel

   Tack ja men då så kanske man inte behöver köpa på sig en massa innan bara för kupongerna går ut, vill ju testa vilka vi tycker är bäst först innan man köper en massa.. Kram på dig! 🙂

 10. lisas

  Jag kör bara Libero! min dotter fick utslag av pampers eftersom dom innehåller lotion. Det dyker ner kuponger i brevlådan ungefär två gånger i månaden om man går med i Liberoklubben. Det är väldigt bra rabatter! Ju äldre barnet blir ju mindre kuponger kommer det, men i början kommer det massor 😉

stats