Idas Mirakel

Dåliga bilder och mycket att stå i.

Oj dagarna går så fort att jag inte hunnit kika in här. Det ska bli ändring på 😉
Helgen har bestått av dop, bad, allergichock, farsdagfirande, födelsedagsfirande, bygg och sovmorgon. Ja det har varit fullt upp!

Just nu undrar jag om jag kommit åt någon knapp på kameran för alla mina bilder blir mindre bra. De är oklara och suddiga. Såg att jag stängt av stabilisatorn på objektivet, kanske det kan ha att göra med det? Eller så har den alltid varit avstängd. Åh va jag önskar att jag kan mer om foto och min kamera!

IMG_6368
Galet mysigt i Collins säng med hans nya sängkläder. 🙂
IMG_6370

IMG_6371
Ni ser ju va suddiga alla blir. Hmm trött jag blir på sånt!
IMG_6373

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats