Idas Mirakel

Denim blus

God natt! Har suttit och pillat med designen hela kvällen, eller ja mellan film och käk och hockey och tupplur så inte riktigt hela men nära på. 😉
Blev rätt nöjd faktiskt men headern är väl inte så aktuell om bara några veckor för då får jag göra en ny med ”mamma till …….” Och någon bild på våran lilla skrutt i stället men blev lite sugen på att tjusa till det så länge..
Här har ni en bild på dagens mama to be.
Man kan ju tro att detta är en mama-blus men det är det inte, fick den av min storasyster för en massa år sen men glömt av att jag hade den till nu när den passar som bäst. Toppen! 🙂
Hoppas ni kan ignorera mina fina stödstrumpor. 😉

20130224-004815.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Okej, du är jätte vacker och har en jätte fin mage. Jag kände mig som en fet kossa när jag var gravid, jag gick upp ungefär 19 kg. Mest mina lår, armar och rumpa. Jag såg enorm ut, hade liten mage men stort allt annat haha.

  Men som sagt så är du jätte vacker!

  kram♡

  1. idasmirakel

   Tack snälla du! Ja men shit det gör man ju verkligen. Känns som man har världens största lår och rumpa. Man är ju van vid att va så liten och dra de minsta storlekarna som finns men nu helt plötsligt kan man bara ha leggings och då nuddar låren varandra när man går så det går hål mellan benen hela tiden..
   Hua mig men snart är det över och då har man både sin fina son och får tillbaka sin kropp, win win situation. 😉
   Tack igen söta du! 🙂

 2. Hannah - Mamma till Maxemilian

  jätte fin är du, inte långt kvar nu. En lite personlig fråga kanske, men hur mycket har du gått upp? Du måste absolut inte svara.

  Kram ♡

  1. idasmirakel

   Tack snälla du! 🙂
   Ne då det är ingen fara, har gått upp en hel del, vägde mig sist för en/två veckor sen och då var det 21-22kg så jag antar att det är mer nu.
   Vill inte riktigt väga mig utan försöker tänka att snart är han ute och jag kan få tillbaka min kropp.. 🙂
   Kramar.. 🙂

stats