Idas Mirakel

DIY kruka av avfallspåse

Lördag och sovmorgon, frukost med familjen, en dusch på det och sedan körde killarna traktor medans jag började städa. Jag har verkligen städat hela huset och vid lunch kom de in och Alex lagade mat medans jag åkte till Ica och handlade lite nödvändigt och även lite onödvändigt.

Årets första hortensia fick följa med hem och jag hade en specifik glaskruka i åtanke. Väl hemma letade jag igenom hela huset 4 gånger innan jag gav upp och gjorde en egen kruka.

Hur enkelt som helst, du tar en matavfallspåse som nu mer finns i alla svenska hem. Vänder påsen försiktigt ut och in och vik ned kanten, stoppa blomman i en plastpåse eller en annan mindre kruka och ställ i. Vips så har du en super snygg kruka 😉

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats