Idas Mirakel

En kagge mitt på dagen..

Tjena, har vart ute och försökt skrämma liv och vattna mina pelargoner som stått på vinterförvaring i garaget. De var torra och törstiga kan jag säga! Hihi 🙂
Har även plockat in lacknaftan för jag håller på med lite pyssel och bästa sättet för att slippa stå och gno i flera timmar när man ska få bort en etikett från en gammal glasburk är helt klart lacknafta tar bara någon sekund så är det borta. Hur smidigt du vill.. 😉
Haha hämtade även in posten oxå, den stackars brevbäraren måste ju tro vi bor utomlands eller något för det är alltid fullt i vår låda för vi glömmer jämt tömma den.
Så sist jag kollade i den var i onsdags förra veckan innan jag skulle på en promenad så då öppnade jag bara det brevet jag tyckte va intressant och la tillbaka det i lådan igen för jag tänkte ta med det när vi kommit tillbaka från promenaden men glömde självklart det så där har det även legat öppna brev så han måste väl undra vem som tjuvkikar i våra brev.. 😉

20130129-145037.jpg

Lustigt det där med min kamera, när jag använder fjärrutlösaren så blir första bilden bra sen ju fler jag tar blir de bara suddigare och suddigare. Konstigt.. Måste gå en kurs i den kameran för det måste ju va handhavande problem.. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Stå inte helt stilla emellan fotona. Rör dig lite snabbt emellan varje bild så kameran ”upptäcker dig” och sätter sin autofokus på dig. Om du står helt stilla hela tiden kan kameran sätta fokus på vadsomhelst och du blir då suddig.. Testa iaf, för det låter dom att det handlar om fokus på kameran eftersom vissa bilder blir bra. 🙂
    För du har väl inställningen autofokus?

stats