Idas Mirakel

En massa krångel

IMG_6514
Halvt ledig- halvt jobbdag. Idag och i morgon har vi ingen skola och då passade jag på att jobba några extra timmar i eftermiddags så Collin var på föris 12-16.30.
Kvällen bestod av att laga mat och umgås en kortis innan pyjamas och sängen kallar. Alex är dessutom iväg på möte och innebandy ikväll så när Collin var lagd så placerade jag mig i soffan.
Ni kanske har märkt att bloggningen går sådär? jo dels för att vårt internet krånglar, det som funkat så bra innan och dels för att jag inte kan lägga upp några bilder genom ipaden utan måste lägga in dem i datorn innan. Sjukt osmidigt.
IMG_6518
I morgon tar vi ledigt och fixar inför Alex kalas på lördag. Jag funderar på om jag ska bakat något men då får jag nog va beredd på att Collin ska smaka också vilket han inte får annars men det börjar bli extremt svårt nu. Ah vi får se. Kanske får baka något sockerfritt till honom. 😉

IMG_6520
Du är så söt att du inte behöver något socker. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Gör dadelbollar med/till honom! Brukar min son vara med och hjälpa mig att baka! Smidigt, kladdigt och mumsigt 🙂 går ju variera med t.ex osockrad jordnötssmör i så blir de lite mer som ”snickers” eller torkade aprikoser så blir de på ett annat sätt 😀

stats