Idas Mirakel

Ett kap!

Haha ni kanske tycker jag är lite knäpp nu men idag fyndade jag på halva reapriset rean hos Kappahl.
Vi har sedan tidigare Reimas skalkläder och deras kvalité heter duga kan jag säga! Vi är grymt nöjda med deras men det skadar ju aldrig med en extra uppsättning ytterkläder att ha på förskolan.
Så idag slog jag till på en skaloverall och en skaljacka för 225kr/150kr! Alltså 375kr för båda!
Jag har bara hört gott om kaxs kläderna så vi klippte till på dessa i nästa storlek så de kommer passa först till nästa höst.
Perfekt så kan man lägga lite extra krut på de kläder man tänkt ha som fin. 🙂

IMG_6258.JPG
Idag har jag varit i skolan på fm och sedan hämtade jag upp en precis nyvaket litet gryn på förskolan. Han satt och mös med en vikarie och så fort jag kom så sprang han fram till mig och nästan la sig ner för att mysa med mig. Han hade skött sig exemplariskt idag som vanligt. 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Fyndade också en overall, har deras skaljacka och skalbyxor nu så jag hoppas vi blir lika nöjda med overallen, är dock för stor nu. En helt annan sak vet att du sagt det innan att ni inte ger Collin kakor, glass, godis mm, bakar ni något sockerfritt till honom om ni fikar? Här äter sonen inget socker heller men känner att det skulle vara kul att ge honom någon helt sockerfri kaka, har du något något recept att tipsa om?

  1. idasmirakel

   Nina: nej han får frukt, morötter, eko flingor, Ellas skorpor och Puffits, och annat som fika i stället. Visst blir det svårare att inte ge honom, han vill ju mer och mer ha det vi äter och han ser skillnad på det vi och han äter. Så ibland får han faktiskt bären på min bakelse eller smaka på grädden för att bli nöjd. Jag känner att det inte får bli till ett big no no heller. Jag tycker det är lite halv snällt att sitta framför dem och äta gott så i så fall får jag avstå mitt fika eller ge honom lite av mitt som han får äta.
   Men tyvärr har jag inte bakat något sockerfritt åt honom. Det får jag ta och göra någon dag 🙂

stats