Idas Mirakel

Feber och frossa

Det vore bra att bara va mamma när det passar en själv. Har nämligen feber och igår kväll låg jag på soffan med fyra filtar, tjocka mjukis kläder, amningskudde på magen med en värmeelement till bebis men oj va jag frös. I natt var det helt tvärtom i stället då höll jag på att brinna upp och svettades som en ko. Det värsta av allt är att jag känner mig yr och vinglig och var jätte rädd att ramla ner för trappen med Collin i famnen så vinglig var jag. Och när jag skulle byta blöjan så svartnade det för ögonen och jag mådde skit.
Collin har iaf vart så snäll både i natt och idag och låtit mig sova men man skulle ju bara vilja sova tills i morgon helst. Usch ja det är verkligen sååå synd om mig för när jag blir sjuk blir jag som ett barn och börjar böla för ingenting. 😉
Collin sitter just nu i babysittern och har suttit där ett tag och pratat med ugglan som hänger i bågen och är super nöjd! Han gillar den sittern men det är klart han måste ju va glad när man sätter honom där, det går inte sätta honom där när han är trött och ledsen. Men det kan man väl sällan med något barn antar jag.
Me nu ska jag försöka vila lite till, man får passa på!

20130529-133356.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde- Mamma till Olle

  Men stackare!! Hoppas du mår bättre nu! Du skrev att du var vinglig? Du tror inte att du kan ha järnbrist? Kan ju va vanligt efter fl. Eller så är det bara febern som gör dig sådan..såklart!
  Hoppas iallafall att du blir kry snart. KRAM<3

  1. idasmirakel

   Madde: gud sånt har jag inte ens tänkt på men tror de har med att jag knappt fick i mig någon mat eller något vatten så de va lite brist på de mesta. Och ja febern hade väl sitt att säga till om också. Men nu är allt borta så skönt! 🙂 Tack snälla fina du! 🙂 <3

  1. idasmirakel

   Monica: ja fy de har vart hemskt men eftermiddagen och kvällen har gått bra med Alvedon men nu känns det som de kanske har gått över *hoppas* tur Collin haft en super dag och sovit mycket och vart glad och suttit i sittern så jag har kunnat sova. Det var värre igår 😉
   Tack så hemskt mycket fina du! Kramar! 🙂

  1. idasmirakel

   Jenniefer: hihi ja den va mycke finare när man fått hem och packat upp den. Collin tycker den är mycket roligare än den förra vi hade så de är ju ett plus för mamman 😉
   Kraaam <3

stats