Idas Mirakel

Förberedelser för föris

I morgon smyger vi igång med förskolan igen för Collin. Det var 6 veckor sedan han var där sist och även om vi talat mycket om barnen, pedagogerna och va de brukar leka med där så är jag ändå lite spänd.
Dels var det så länge sedan han var där och dels så ska han va blöjfri där.
Eller ja inte under vilan men annars.
Hoppas det går bra och de påminner honom ofta. 🙂

Idag fick jag hem ett paket från H&M med 4 leggings, två tröjor och en tubhalsduk (nepp den ska han inte ha på föris) sedan tog vi en sväng när Alex kom hem för att fylla på med kalsonger och ett par byxor till.
Collin har nu många byxor i 98/104 som är allt från Lindex, h&m till Mini Rodini, pomp de Lux, Ralph lauren och han får använda allt på förskolan (vita mindre praktiska plagg stannar givetvis hemma) men lite billiga plagg att lägga i ”föris-korgen” som kanske inte kommer hem på länge är aldrig fel.
image
Leggingsen finns på h&ms flickavdelning, tröjorna är från pojk. De gråa ”Brave” är från Lindex.
image
Ikväll testade vi alla ytterkläder och allt passade som jag trodde.
Vi har hittills kört med tvådelat skalset från polarn, Mini Rodins pico jacka hemma och denna från Kappahl på föris. Vi och Collins förskolepedagoger är ruggigt nöjda med overallen som har använts hela hösten och våren och kommer passa även denna höst.
Den där aldrig tvättad då den kan tappa sin funktion så den får va lite skitig, den ska ju ändå lekas i 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Paulina: jag vill inte gå in på detaljer om hans potträning men han var redo vilket gjorde väldigt mycket och det går bra för honom 🙂

  1. Julia Holm

    Mysigt med massa kläder! Än sålänge har jag inte köpt ett ända plagg till vårat lilla mirakel som är 14 veckor. Men vecka 17 kommer vi få reda på könet och då blir det nog en hel del shopping!

stats