Idas Mirakel

Förskolan

Nu var det ett tag sedan jag berättade hur det går för Collin på föris. Jag kan bara säga att fasen av skönt det är att han trivs med alla sina fröknar och han verkar tycka att det är jätte roligt med de andra barnen.
Allt har gått som en dans förutom två lämningar då han var ledsen och klängde sig fast på mig.
Det var för två veckor sedan när jag började jobba vid 7, då var Collin tvungen att gå upp vid halv för att hinna få i sig lite frukost och han är ju van vid att gå upp vid 8. Dessutom hade min mamma lagt honom en av kvällarna då vi var på föräldramöte. Då hade Collin somnat 1,5 timme senare än vanligt plus att han hade vägrat vällingen vilket gjorde att han vaknade hungrig vid 5:30. Jisses va trött han var när jag lämnade honom!
Så två tidiga morgnar har han varit ledsen men efter det nu när jag lämnar honom 8:00 och då inte behöver väcka honom förens 7:45 så har han varit en sån solstråle på föris.
Fröknarna sprutar ut fina ord om honom varje gång jag kommer, han kan flera av barnens namn så en vikarie hade igår frågat Collin om va de andra barnen hette 😉 haha så sött! (Haha undra om han sa rätt eller om han bara sa ett av barnens namn).
De säger att han äter jätte duktigt, går raka vägen in i sovrummet och lägger sig på madrassen och somnar. De säger också att han pratar så himla bra, mycket bättre än många av de som är ett är äldre än honom och att han alltid kommer och säger till när det är bajs på gång.

IMG_4744.JPG

IMG_4745.JPG
Denna kille Älskar sina nya stövlar från Crocs och går runt i dem hela tiden hemma 🙂 sååå söt!
Här skulle vi iväg idag till moster Melina som idag fyllt 20 år. Grattis till en av fem världens bästa mostrar 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Anne: men åh tack snälla du! Man blir så stolt när man får höra så fina ord om sina barn att man måste tjata lite extra om dem. Hihi 😉
      Ha en toppen dag snälla du! 🙂

stats