Idas Mirakel

Första april

Go kväll i stugorna!
Idag har det väl omöjligt undgått någon att det är första april, eller?
Jag har iaf inte blivit lurad (va jag vet 😉 )
Jag och Collin har varit och lämnat in hans sittplanka till hans Stokke stol som tyvärr alla redan har tappat färg. Efter vi lämnat in den gick vi in på biltema för att köpa en sandlåda till lilleman. Det blev en i trä där locket gick att vika upp till små bänkar, så himla smidigt och för ynka 399!
Visst ska den nog målas och få en riktig botten men ändå billigt! 🙂

Collin han somnade i bilen på vägen hem, tacka gudarna att denna unge så gärna sover vidare i sin ladugårdsvagn även om man väcker honom så när vi kom hem packade jag över honom, släppte ut hunden och ställde fram våra baden baden och sen solade jag helt ostört i närmare en timme på altanen 🙂
Så himla skönt!
När han vaknade sprang vi in, bytte blöja och slängde på skalbrallorna för att ta med en filt ut till altanen där vi (Collin och Cleo) fikade på leverpastejs mackor. Så mysigt!
Sedan gungade vi och Collin han gick runt med sin lära-gå-vagn så duktigt även i vår okrattade trädgård. Jag höll bara i hans hängslen ifall han skulle trilla men hjälpte inte till något annars 😀 Man blir så stolt!
När Alex kom hem gick han in, duschade och kom ut med kavaj. Gissa om jag blev förvånad!
Vi firar nämligen 9 år idag och nej det är inget skämt 😉
Berättar mer i morgon för nu är jag dödligt trött!
Kram och god natt

20140401-224051.jpg

20140401-224059.jpg

20140401-224114.jpg
Mammas lilla kille hjälper till att rensa i rabatterna. Han smakade lite på en och annan sten och pinne men spottade så duktigt ut allt oätbart 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Oj oj, då får jag önska dej lycka till också 🙂 Jag ska göra det i höst också så det är ju inte hela världen om jag får typ 0,0 på detta provet 😉

 2. Evelina

  Duktiga Collin! Jag förundras varje dag över hur mycket min dotter kan och hur fort hon lär sig. Tänk om man själv kunde få in saker i hjärnan lika effektivt som barn kan 😉 På tal om det! Du gjorde ju högskoleprovet i höstas, hur gick det? Har du nåt bra tips till mej som ska göra det på lördag? Fy fanken vad nervös jag är!

  1. idasmirakel

   Evelina: haha ja jag ska också göra det igen på lördag! Skit nervöst men jag försöker inte tänka på det så mycket. Sova ordentligt och ha med bra mat, godis, dricka, frukt och dextrosol. Men för mig rör det nog bara till om jag försöker plugga tyvärr.
   All lycka till får vi hoppas det blir ett lätt prov 😉

 3. jeanette

  Hej!

  Jeanette 29 år och lever tillsammans med min D som jag så fint kallar honom på bloggen. Vi har två guldklimpar som heter Lias(-09) och Noomi (-13). Sen har vi en till familjemedlem och det är vår hund Rocco.

  I min blogg får ni läsa allt från min fullspäckade vardag till en utekväll tillsammans med mina vänner. Jag skriver om min träning, våra utlandsresor, kläder, recept, men jag delar framförallt med mig av mycket personligt.

  Vi är en familj som sällan har tråkigt och det är full rulle jämt och ständigt.

  Jag kommer att dela med mig av livets underbara stunder!
  VÄLKOMMEN!

  http://livetsunderbarastunder.bloggplatsen.se

stats