Idas Mirakel

Första dagen

Japp idag var det första dagen för Collin att vara på förskolan helt ensam, utan mamma.
Vi gick upp, gjorde oss i ordning och under hela morgonen pratade han om ”dagiss”, ”banen” och ”takto”. Ja vi borde säga förskolan men det har inte riktigt blivit så bara. 😉
När vi kommer dit klär jag av honom och en fröken kommer fram och tar emot honom.
Vi vinkar hejdå och han bara kollar på mig sen vänder sig om för att få fröken att gå in med honom. 🙂
Inte en ledsen min från Collin när mamma gick. Men däremot började mamman lipa när hon kom ut. Ja jisses det hade jag inte räknat med men så fort jag lämnat honom så kom tårarna.
Så konstigt för jag tror verkligen detta kommer gå bra och han kommer trivas plus att jag inte varit ett dugg orolig det sista.
Men så fort dörren stängdes och jag gått ut genom grinden började tårarna bränna bakom ögonen.
Tänk va stor min lilla bebis blivit. Älskade barn.

När jag kom dit igen strax innan kl 12 så satt Collin och nästan alla barn kvar vid lunchbordet medans några barn var klara och tvättade händerna.
Collin han krånglade för att komma upp ur stolen och blev upp lyft av en fröken. Han var helt genom trött och såg ut att somna stående och när jag kom blev det för mycket och han började gråta.
Han är van vid att sova förmiddag ca 2 timmar efter han gått upp på morgonen och att då hålla ut i full lek till klockan 12 var inte dåligt!
Han sov sedan 2 timmar när vi kom hem, han som sällan sover mer än 1 timme på dagen 🙂
De berättade att han inte varit ledsen en enda gång och allt hade gått så smidigt att de även trodde att han nog inte skulle vara svår att få att somna på madrassen med de andra barnen.
Det var fler barn som var trötta och skrek så vi hann inte med så mycket mer prat än så innan vi fick åka hem så jag hoppas jag hinner få någon minut i morgon bitti för att höra mer va de hade gjort idag och hur han haft det.

IMG_4592.JPG
Gårdagens kille är ute med sin ”Bebiss” och ”mööö” på en familjetur. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats