Idas Mirakel

Fredag

Idag började Collin dagen tidigt! 5:30 skulle han göra dag då fick Alex ta med honom ner eftersom det var hans klocka som väckte honom. När han skulle åka till jobbet så kom han upp med Collin som fick kolla på Babblarna i sängen medans mamman snoozade.
Klockan 9:30 väckte Collin mig, panik! Vi skulle ju vara hos en av mammorna från babymassagen klockan tio! Aja vi stressade upp och kom iväg klockan tio men var tvungna att stanna för att köpa blöjor.
Caroline som hade dagens fika bjöd på kyckling sallad och super gott fika medans pojkarna busade en lång stund innan alla blev trötta och hungriga samtidigt 🙂
Likaså denna gång hade vi massor att prata om, man tänker ju att snart har man pratat färdigt om allt som handlar om barn men barnen blir ju äldre och vi stöter på nya utmaningar och frågor som självklart måste diskuteras.

20131122-211038.jpg

20131122-211046.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Var försiktig mf att snooza om dn son kryper. Min kompis dotter sover med henne eftersom hon vaknar varje timma . Hon vaknade med sin dotter o sen somnade mon kompis o hennes dotter som
  Kryper ramlade från sängen

  1. idasmirakel

   A: jo det vet jag men nu kryper inte min son, han ålar inte heller och hamnar han ens på mage så larmar han direkt så jag kan lyfta upp honom och sen har jag honom inte ”lös” i sängen utan på en tjock matta på golvet.

 2. M

  Vilken storlek har han på mössan? Supersöt!
  Fick en igår till kommande bebis 🙂 lite osäker på storleken dock i o m att man ej kan prova på bebis

  1. idasmirakel

   M: denna mössan är i storlek 0-9 månader eller bar det 4-9,månader? Ja men den var till nio månader iaf. 🙂
   Kram 🙂

stats