Idas Mirakel

Fredag, RUL och snö.

 

God morgon!

Sitter och äter en sen frukost, har vatt ute en stund med knäpp hunden som helt plötsligt gick från tant till 1 åring på två röda.. Haha det är ju rätt kul att titta på henne när hon får sina stolleryck!

Ska som sagt på RUL idag. Får se herr lill snorre för 4de gången! De flesta brukar ju bara få se sina skruttar en gång på RUL i vecka 18-20 men vi gjorde ju även det i vecka 13 och 3D som vi bekostade själa och så kunde ju inte barnmorskan mäta honom så noga i måndags så nu ska vi in kl 15.00 har vi tid och se honom en sista gång innan han är beräknad att landa! Känns nästan lite tråkigt för det är ju så häftigt att se det live när han sprattlar och rör sig och veta att han gör det just nu i min mage. Och dessutom så har jag ju kännt honom någon gång då han har bjudit på en riktig karate spark samtidigt som vi kikat på honom.. 🙂

Som tur är har jag ju några filmklipp på skivan vi fick igår där man ser honom sprattla så den kan vi kika lite på om vi längtar efter honom extra mycket.. 😉

Alex slutar ju självklart när vi ska dit så han slipper åka tillbaka till jobbet efter, så då ska vi i stället åka till stan och köpa de första pojkkläderna! Jaja jagh ska till Ullared i morgon men det betyder ju inte att jag vill ha allt där i från.. Tror det är bäst jag visar det jag köpt för det finns ju viss risk med mina shopping galna kompisar/ syskon/mamma som säkert kommer köpa på sig massa nu och ge oss det när han är född så vi inte kan byta om vi redan köpt likadant.. Men det går väl säkert åt ändå antar jag..

 Blev rätt chokad och glad när jag la upp bilden på honom igår på facebook, så många grattis lyckoönskningar och fina komentarer vi fått!

130 likes och 86 komentarer än så länge och de trillar fortfarande in! Så snälla alla är! Tack så jätte mycket!

Här är knäppolin när hon får ett stolleryck! Rätt kul att jag fångade det så fint på bild.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Du kan nog sluta handla kläder nu! Du kommer ha överflöd. Jag kommer ju likosom hinna få 5 kanske 6 löner innan han tittar ut 🙂

  1. idasmirakel

   Haha ja men jag som mamma måste väl få handla nått?! Lägger ut va de blir så ni inte köper likadant..;)

  1. idasmirakel

   Tack va snäll du är! Ja det ska hur kul som helst! Ja i min familj är de ju nästan bara flickor så en pojk var på tiden! 🙂

stats