Idas Mirakel

God morgon!

God morgon!
Snabb uppdatering innan sköterskan som skulle ta dagens bilirubin prov kommer tillbaka med vår skatt. Natten har gått jätte bra med Collin på rummet och vi fick till en jätte bra amningstund på morgonen vilket man blir ap glad för då han oftast är väldigt trött och groggy av sina mediciner.
Att få ha sin son på rummet va super mysigt och natten som va innan var så hemsk när man behövde lämna honom. De första två nätterna i hans liv sov han ju i min famn/ på mitt bröst så att gå till att dag tre inte få sova med honom alls var HEMSKT!
Men nu är vi väldigt glada iaf..
Sitter just nu och väntar på ronden så vi får lite mer info och sedan blir det en ”lång” tripp upp Apoteket för lite shopping.. Mycket att stå i nu.

20130330-100609.jpg

20130330-100929.jpg

20130330-100707.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. m

  Jag ska berätta lite om min förlossning så att du blir lite mer lugnare:)
  När jag var öppen 10 cm så ville inte min lille prins komma ut. Huvudet var snett och hjärtat slog 5 på kurvan istället för 131 bm fick panik och rusade ut och hämtade in en specialist. Specialisten konstatera att barnet måste ut. Dem fick sätta dit en sugklocka och drog ut honom. Och ut kom något blått som var tagen och hade navel strängen runt halsen. Dem rusa ut med honom och han fick lite luft, och ännu en så vet jag inte vad dem gjorde med honom när dem rusa ut med han. Jag log där helt ensam och hade panik, Jag var helt inställd på att han var död. Eftersom jag fick inte höra det första skriket 🙁 Efter en halvtimma fick jag se honom för första gången.Läkaren såg att jag hade sprickor både där bak och fram så jag fick sys på operation. Så jag han inte amma. Den första maten var baby semp för honom. Efter att jag var klar så ville jag amma, Men han var för slö, han tog aldrig min mat, han bara sov sov sov och sov han var jätte slö det tog mig flera timmar at väcka honom, Och hela tiden hämta dem babysemp på kopp till honom som han knappt drack, varje dag vägde dem honom och han hade gått ner hela tiden. Han fick gulsot och blev ännu mer slö.

 2. m

  Jag ska berätta lite om min förlossning så att du blir lite mer lugnare:)
  När jag var öppen 10 cm så ville inte min lille prins komma ut. Huvudet var snett och hjärtat slog 5 på kurvan istället för 131 bm fick panik och rusade ut och hämtade in en specialist. Specialisten konstatera att barnet måste ut. Dem fick sätta dit en sugklocka och drog ut honom. Och ut kom något blått som var tagen och hade navel strängen runt halsen. Dem rusa ut med honom och han fick lite luft, och ännu en så vet jag inte vad dem gjorde med honom när dem rusa ut med han. Jag log där helt ensam och hade panik, Jag var helt inställd på att han var död. Eftersom jag fick inte höra det första skriket 🙁 Efter en halvtimma fick jag se honom för första gången.Läkaren såg att jag hade sprickor både där bak och fram så jag fick sys på operation. Så jag han inte amma. Den första maten var baby semp för honom. Efter att jag var klar så ville jag amma, Men han var för slö, han tog aldrig min mat, han bara sov sov sov och sov han var jätte slö det tog mig flera timmar at väcka honom, Och hela tiden hämta dem babysemp på kopp till honom som han knappt drack, varje dag vägde dem honom och han hade gått ner hela tiden. Han fick gulsot och blev ännu mer slö. Det enda han gjorde var att sova. Jag blev så ledsen och undra varför just mitt barn ( inte för att jag hoppas att det händer något annat barn) men just då var jag så nere, det var hemskt att se sitt barn så. Jag fick pumpa ut bröst mjölk.Nu 5 månader senare är han absolut inte slö. Han är jätte pigg sover vaknar, skrattar, ler, vänder sig om jaa helt frisk och normal 🙂 Amningen funkade jätte bra den börja komma igång efter ca 10 dagar 🙂 Ibland skulle jag önska att han kunde bli lite slö så mamma kan vila lite 😛
  så var inte rädd everything will be fine <3
  Massor med styrkekramar <3

 3. Sofia

  Skönt att ni äntligen får ha honom på rummet med er! Han är såå fin och hoppas att armen läker fort så ni får komma hem! Många kramar

 4. HM

  Ville tipsa om att du kan pumpa o ge det i sonden, vet inte om dem på neo kanske redan sagt det. O sedan kan ni önska ett intyg om att ni är inlagda på neo med lillprinsen som ni kan skicka till försäkringskassan så sparar ni era föräldrardagar tills ni kommit hem.
  Har själv vart på neo med min prins, han föddes för tidigt.

  Ta hand om er o hoppas lilla Collin mår bättre snabbt så att ni kan få åka hem! Kram

stats