Idas Mirakel

God morgon!

Då var det tisdag igen vilket betyder att herr Collin blir hela 13 veckor!
Har börjat komma ifrån veckor lite och tänker mer att han är tre månader, hur han fan gick det till? I morgon är han tre månader lilla fis och då ska han vägas, mätas och få sina sprutor fy va otäckt!
Alla säger att sprutorna ska vara så hemska så jag får väl åka dit osminkad för då kommer väl jag börja stor böla. 😉
Har äntligen tagit tag i att boka tid för efterkontroll hos barnmorskan nu me, kan behövas.
Bokade in en tid hos en annan barnmorska än den jag hade under graviditeten som jag inte känner mig bekväm med.
Sen ska jag på återbesök om tre månader med min förlossningsskada hos förlossningsläkaren jag hade så det ringde jag också och försökte få det tidigare lagt men de kunde inte ta emot mig nu under sommaren, hopp då får jag väl gå till den inkompetenta barnmorskan jag hade under graviditeten men som väl är fick jag byta.
Nu ska vi strax in till A6 en sväng och lämna in min iPhone där knappen hänger sig hela tiden o även hämta ut några paket på vägen in 😀

20130625-133326.jpg

20130625-133331.jpg

Lite morgon träning 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susse

  Söt han är lille Collin ! Tråkigt att du vantrivdes så med din bm, det ska man verkligen slippa 🙁 hoppas den andre du träffar är bättre… Hade du högt sf-mått i slutet, eller blev de förvånade att han var så ”stor” ? Hoppas att du läker väl trotts dina skador du fått, än har det ”bara” gått tre månader så mycket kan hända 😉 dock blir man väl aldrig den samme igen 😛

  1. idasmirakel

   Susse: ja shit min BM var ingen höjdare. Ne alltså jag låg ju lite över kurvan men ingen sa något om att han kunde bli stor däremot så var jag inne i vecka 36 och då uppskattade de honom till lite mindre!? Jo visst jag har väntat på att de ska bli bättre med tiden men tyvärr har det inte blivit bättre så hoppas de kan fixa det eller ännu bättre säga att detkommer bli bra och läka snart.
   Haha ne samma blir det inte men bra på ett annat vis hade vart bra 😉
   Kram!

 2. Emma

  Sprutorna kommer ni att klara fint. Har en 18 månaders tjej och hon har knappt sagt ett ljud. Trodde det skulle bli värre nu sista gången nu när hon är med på ett annat sätt men icke, gick hur bra som helst.

  1. idasmirakel

   Josephine: ja shit va snabbt det gått, nu är det bara 9 månader kvar till ett år och det kommer bara svischa förbi. Ja shit du vet ju hur snabbt de växer med vira 🙂 kram

  1. idasmirakel

   Jennifer: ja shit det är de snabbaste månaderna i mitt liv. Snart är det din tur, lycka till! 🙂 kram på dig!

stats