Idas Mirakel

Hemma dag

Det är faktiskt rätt skönt att få vabba med en mindre sjuk sjuk kille. Han är ju pigg och har lika mycket energi som vanligt förutom en gnutta snuvig och lite hostig. Hostan har flera av hans kompisar haft i flera veckor så den gissar jag att vi knappast kan vabba oss fria. Men han är hemma med pappa igen i morgon så hoppas vi att det släpper lite.
image

image

image
Efter en sovmorgon och lång frukost klädde vi snabbt på oss ytterkläderna. De gräver med en stor grävmaskin i trädgården intill oss och Collins farfar var där och hjälpte till så Collin tog fram sina stövlar och sin grävmaskin. Vi stod en bra stund och tittade, Collin grävde i jorden med sin grävmaskin och talade med farfar och Olof som grävde.
Vi var ute och lekte i 1,5 timme och Collin hann till och med haffa sin farmor. ”Nu går vi in till farmor och sjunger Ville valross” ja då var det ju bara att göra som han sa.
De lekte och jag fick en kopp kaffe och en bunt inredningstidningar. Inte helt fel 🙂

image

Efter spagetti och köttfärssås tog vi en 2 timmars tupplur i ”mammas säng”. Alltså dessa dagar! Jag har verkligen saknat att få va ”ledig”, bara umgås och ta dagen som den kommer.
Vi plockade även in en bunt löv vi lagt på tidningspapper och som vi ska pyssla med någon dag framöver.

Dagen avslutades med som vanligt på tisdagar ett härligt jobbigt pass med damerna i hembygdsgården. Jösses va svett man blir och varje vecka har jag sån jäkla träningsvärk. Men det är alltid lika härligt när man varit där och få duscha och sätta sig i soffan sedan är så skönt!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats