Idas Mirakel

I säng med mig…

Ne nu måste jag nog ta och lägga mig, ska ju som sagt upp i morgon kl 04:30 för vi ska åka från Lekeryd till stan kl 05:00 och från stan kl 05:45 till Lund. Har vart hos mamma efter mötet och var meningen att jag skulle lämna sängmobilen vi köpte så Tea skulle ha bytt den men Henke pillade lite på den och hittade en spärr på speldosan så den hoppade igång! Måste vart en transportspärr eller nått. Fick lite mat hos mor också så det är ju alltid skönt att slippa laga mat.

När vi kom hem fixade vi lite med prinsens saker, tänkte visa er de sen.

Här är min gravidkudde, tror jag gav runt 500 lappen för den men gud va gott man sover med den. Ligger lixom med ena kroken mellan benen och andra kramar jag om och har huvudet på. Så den går ju från mitt huvud till knäna på mig. Kan verkligen rekomendera den till andra gravidos som sover lite halvtaskigt ibland.. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats