Idas Mirakel

Kära någon va man längtar.. ❤

Kunde inte hålla mig så igår blev sängen ihop skruvad och test bäddad. Har ju inte tvättat sängkläderna än då hade jag ändå fått göra det en gång till innan han kommer så den är bara test bäddad. Har inte skruvat dit de där bedrocker än, de är som tassar man skruvar dit under benen så kan man vagga spjälsängen.. Köpte dom i Ullared där kostade de 240:- i stället för 300:- på babyproffsen. När vi fick upp sängen så blev allt lite verkligare och man längtar ännu mer efter att få lägga sin skatt i denna säng och ligga och kika på honom medans han sover.. Men nu är det bara november och december sen går jag typ hem och då är det inte långt kvar innan vi två blir tre.. Har dock endel att förbereda innan han kommer så det är väl på ett sätt rätt bra att det dröjer lite till och ska jag va ärlig trivs jag väldigt bra med att vara preggo.. hihi får helt klart va gravid oftare.. 😉 .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin - Blivande mamma

  Hej! Hittade till din blogg precis 🙂 Vilken mysig blogg!
  Och vad mycket fint du hittade i Ullared! Ska också dit och handla till vår lilla tös som kommer i februari om några veckor.

  Kul att se att fler än jag handlar mycket kläder 🙂
  Det är ju så kul!

  1. idasmirakel

   Hihi ja verkligen! Klart dom nästa ska ha det bästa..:) ja men Gud va fina saker det fanns! Kollade ju dock inte på tjej kläderna men kan ju tänka mig att det finns minst lika mycket att handla där, iaf bas bodys och mjuka byxor att ta till när olyckan är framme.. Va snäll du är! Tack detsamma! 🙂

stats