Idas Mirakel

Långt långt hemifrån..

Sitter fortfarande på bussen på väg hem. Känns som det tagit en evighet och än är vi inte ens i jönköping. Vill hem till min karl, hund, dator och nått varmt att äta. Fick bara en baguette och massa provsmaker på olika nyponsoppor, broccolisoppor och chokladmosse.. Det skulle ju va väldigt näringsrikt och bra för de gammla men oj va less man måste bli på det i längden.. Får iaf sovmorgon i morgon så jag slipper kasta mig i sängen när jag kommer hem. Blir att åka och fika på jobbet först då en arbetskamrat skulle komma och visa sin nykläckta bebis, åh mys! Sen blir det att jag jobbar kvällen. Måste få in lite pengar och få upp min mammapeng..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats