Idas Mirakel

Lärandeplan

Idag har jag filat på min lärandeplan inför VFU. Innan jag kommit igång vart jag riktigt less men när jag väl fått in snitsen så inser jag nu hur användbart detta kommer vara för mig för att lära mig och få ut så mycket som möjligt av min första prakik som sjuksköterskestudent.
Jag kan efter ett år på skolan ändå knappt tro att det är sant. Jag är så tacksam att jag till slut kom in och även om det var väldigt frustrerande när jag trodde att jag aldrig skulle komma in så tror jag nu att det var för ödet ville att det skulle bli på detta vis.
Hade jag kommit in för 3,5 år sedan då jag sökte min sista gång med avslag så hade jag aldrig suttit med en 2,5 årig son eller ett nybyggt hus.
Då kan jag till och med se tillbaka och vara tacksam. Det är lite av min personlighet, jag ser alltid på livet från den positiva sidan och det var nog den sidan av mig som sa till mitt undermedvetna att testa högskoleprovet igen, bara en gång till och med det resultatet (som jag även fick samma på mitt tredje HP) kom jag sedan kom in med.
Ibland är jag extra tacksam och ibland tänker jag att är värd det. 🙂

image
I onsdags så hade Polarn & pyret VIP morgon med 25% p ett helt köp, jag och svägerskan infann oss strax efter de öppnat och jag köpte en overall, vantar, fodrade gummisar och en merinoull fuskis. Skönt att ha det mesta klart inför höst och vinter.
Det vi behöver införskaffa nu är vinterskor, ett par termobyxor och en ”ladugårdsjacka”.
Vilket inte är någon panik med. 🙂
image
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats