Idas Mirakel

Linköping, Ultraljud och Kön…

Lite skit och smuts fick vi med på bilden men den blev bra ändå.. 🙂

Handen framför ansiktet.. 🙂

 

 

Har som ni förstår vart i Linköping och tittat lite på bebis. Ångrar inte det för en sekund och kan varmt rekomendera crocusmottagningen till alla! Han som jobbade där var så bra, han var inte bara skit duktig på sitt jobb och kunde verkligen få fram bra och fina bilder på bebis utan också väldigt trevlig och hur bra som helst! Fick massa bilder, och en skiva men 56 bilder och filmer. Värt var enda krona!

Och nu fick vi äntligen reda på vad bebis är för sort. En Pojk!! Vi ska få en liten prins! Gud det börjar nästan slå mig nu, allt blev så mycket verkligare! En son! han var så fin. Först trodde jag att jag skulle få åka där i från utan att få reda på det då han låg med navelsträngen mellan benen och dessutom låg och drog! i snoppen! haha det börjas tidigt! Han sa att oftast när han kollar och bebisarna ligger med handen mellan benen så visar det sig vara en pojk och när dom ligger med båda händerna på bröstet är det flickor och våran lilla prins kände så allt var som det skulle där nere! Han låg och hade det riktigt gott i magen och sprattlade och stimmade på under nästan hela tiden. Och när jag fick se honom med denna otroligt mycke bättre utrustningen som han hade tillskillnad mot den på Ryhov och han berättade att det var en liten pojk så kunde jag knappt hålla emot. Fick tårar i ögonen och hade ett leende från öra till öra kan jag lova! Tänk att jag ska få en son, och det var ju som jag trodde eftersom jag drömt om honom så många gånger. Jag var ju så säker på att det skulle bli en prins och så blev det. Jag tror nästan man känner det på sig.

Nu ska jag försöka smälta detta lite till och vi ska ju redan i morgon få se honom igen fast på ryhov då eftersom barnmorska kärringen inte kunde mäta honom ordentligt i måndags så ska vi dit igen.

På lördag blir det ju också Ullared och då ska det handlas blått! Min prins ska ha allt det bästa! Oj va bortskämd du lilla kommer bli!

Älskar dig redan massor lilla fina prinsen….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Farmor & farfar)

  Stort grattis igen!
  Vi gläds med Er, har ju också upplevt denna lycka.
  Barnbarn och barnbarns barn är kryddan på ålderns dar.
  Kramar i mängd.
  Gerd & Rune

  1. idasmirakel

   Ja men då är de tio dagar mellan..:) ja vi kanske skulle väntat lite så bilderna blev lite bättre men de visste vi inte. Och dom blev ju rätt bra ändå! Värt varenda krona de med 3D! Hihi prinsar i Mars är de som gäller! 😉

stats