Idas Mirakel

Lite nytt till Collin

Idag blev det lite shoppat till Collin, nehe?! 😉
Alltså det går inte komma hem utan något till denna lilla unge 🙂
Innan jag fick barn kunde jag typ inte komma hem utan ett par skor (jag ägde över 100 par) men nu är det sällan mamman får något. 🙂

På A6 gick vi med tre andra morsor och bebisar (Collin, Harry, Eddie och lilla Edvin) till en början och sen gick jag en liten sväng själv när de andra gav upp efter fyra timmar av shopping och två fika pauser 😉
Alla killarna skötte sig helt utmärkt och vi halvbokade en fika hemma hos antingen mig eller Harry nästa vecka, så kul att ha lite planerat och se fram emot 🙂

Det första vi gjorde när vi kom till A6 gick vi in på H&M. Där haffade jag denna super häftiga jeans/hoodjackan som är så himla snygg!
Efter fika och en massa mer butikstittningar gick jag tillbaka själv när de andra åkt och köpte ett bas linne och en svart baskjol till mig. När jag betalat gick jag en sväng på barnavdelningen för att förse mig med en AC/DC t-shirt och en Rolling Stones tröja som jag inte kunde motstå tillslut.
Gah! Nu tror jag att jag har utvecklat en tröj fetisch 😀 haha
Det ända jag var ute efter idag var bodylinnen till Collin som jag tycker är bra att ha under tröjorna så de inte åker upp och den lilla magen blir bar men det fanns ju tjyven inte någonstans i rött storlek?! Försökte nämligen beställa ett tre pack från H&M igår men de skulle inte komma för ens i slutet på mars i så fall.

20140128-214426.jpg
Mössan och kepsen köpte jag i lördags men var tvungen att visa hur snyggt det kommer bli ihop 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Så coolt! Polarn har i deras bas kollektion i vitt som är super bra! Jag misshandlar dem tom i torktumlaren och de är kanon fina ändå! 🙂

stats