Idas Mirakel

Magsjuke jäveln

Hopp ja som rubriken lyder så har Collin troligtvis åkt på magsjukan igen, jag dör av uttråkning! Ja och givetvis tycker jag så synd om honom också.
Dagen började skit bra, han sov hela natten och vaknade först 9:15! Sååå skönt!
Vi åt frukost och busade och vips var klockan tolv så jag la honom för att vila, sagt och gjort men ungen sov mellan 12:00-14:10! Tillslut gick jag upp för att kolla till honom och då vaknade han.
Då ska han äta middag, han äter som vanligt med god aptit och vill gärna plocka i sig lite själv, helt plötsligt kommer en sån kaskad av all mat han ätit (ja hela portionen) upp på brickan och det slutade inte förens han var tom i magen kändes det.
Visst hade han kräks två små små gånger efter morgon gröten men det har han gjort i 5 veckor så de kräkarna räknar jag inte med.
Men han är glad så efter en stund gav jag honom lite majskorn, kokt broccoli och banan ihop med fri tillgång på vatten. Det gick ner och har stannat kvar.
Men sedan utan att gå in på detaljer fick jag byta en rätt otäck blöja vilket var spiken i kistan, han är magsjuk!
Aja så jag tog tempen och 38,1, inte så farligt som väl är.
Men när pappa Alex kommer hem så har han blivit små gnällig och tempade på 39,3 så då fick det bli lite saft och alvedon vilket gjorde susen så nu leker mina killar på golvet med dammsugaren 😉

Alltså visst är det tråkigt att vara sjuk men denna vecka var det extra tråkigt då det skulle ha varit den sista mammafikan med en av mammorna som sedan ska börja jobba.
Man blir så trött på alla sjukdomar 🙁
Det är det som är negativt med föräldragrupperna, det är nästan alltid någon där som är sjuka (mer eller mindre sjuka och mer eller mindre vetande föräldrar) men är barnen bara lite snuviga kan man ju inte stanna hemma får då får man ju aldrig gå ut. (Collins näsa har bråkat med honom på nätterna i fem veckor men man märker inget på dagen)

Aja så är livet just idag, men det har hänt några väldigt roliga saker idag också som jag återkommer med 😀

20140226-191357.jpg

20140226-191403.jpg

20140226-191413.jpg
En buskille innan han blev dålig, så pigg och glad så man aldrig kunnat tro att han var sjuk.

20140226-191456.jpg
Såhär såg lillskrutten ut innan han kräktes, han som skulle vara fin och fira sin 11 månaders dag i sin nya newbie tröja och nya skorna.
OBS oroa er inte han ska få ordentliga fotriktiga skor, han ska inte lära sig gå i H&M skor, bäst att säga det innan ni sätter i halsen 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Stackars Collin!! Hoppas han snart blir bra. Så konstigt för hela dagen igår var jag lätt illamående. Men inga andra symptom. Magsjukan försökte kanske angripa mig också…? Inte märkt något på Olivia dock. Vi kanske fortfarande är immuna från förra omgången… Hoppas inte ni andra blir sjuka. Pussa & krama lilleman

  1. idasmirakel

   Therese: så svårt att säga men nu verkar han inte vara magsjuk då han bara har kräkts en gång men dock hade vi en rätt otrevlig blöja med följd av några halv roliga och så har han feber men annars är det inget mer så han kanske har något annat än magsjukan, hoppas för den smittar ju nå gräsligt!
   Tack snälla du!
   Hälsa Oliva så hoppas jag vi är friska tills på måndag 🙂

 2. Jennie - mamma till Leonard

  Usch då stackars Collin! Magsjukan hade vi hör hemma hela förra veckan.. Både Leo och Christian och jag va hängig med feber. Fy vad jag hatar dessa årstider då det känns som man jämt är sjuk!
  Hoppas han piggnar till snart 🙂 kram

  1. idasmirakel

   Jennie: ja eller hur, så fort man blir frisk så får man en släng av något annat, så tråkigt!
   Tack snälla du 🙂

stats