Idas Mirakel

MAM bröstpump

Natten mellan onsdag och torsdag kände jag en knöl i bröstet, hopp jippi går jag inte upp nu och pumpar så kommer jag få en mjölkstockning. Hopp ja så jag fick snällt gå upp 00:30 för att pumpa. När jag kom ner och satte på tratten på korkdelen så sprack korkdelen!
F’#$£%€!N! Aja jag lyckades tejpa ihop den så det gick få ut knuten men mådde lite så där igår ändå.
Men iaf igår på morgonen skrev jag ett mejl till MAM om vad som hänt och bara va 3 timmar senare får jag ett samtal från ett +08 nummer. Jag är skit löjlig med okända nummer och svarar väldigt sällan och även denna gång hoppade jag över att svara. När jag kom hem så hade jag fått ett mejl från MAM där de beklagade det som hänt och de hade redan skickat en ny pump till mig.
Den nya bröstpumpen kom i brevlådan idag! Vilken service!
Inte nog med den nya pumpen så fick jag även en extra flaska som kompensation.
Tack MAM för grym service och kundbemötande!

20131122-212619.jpg

20131122-212644.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Frida: jag är super nöjd! Jag tycker verkligen den är jätte bra och det är så förnämligt med flaskorna med kolikventilen som man bara skruvar dit sug delen och ger barnet. Jag har iof bara testat denna som manuell och en maskinell inne på neo men denna är nästan lika smidig. 🙂
   Kram

 1. Sandra Rogers

  WOW! Helt fantastisk service ju, skönt att de skickade en ny så jädrans snabbt. Måste säga att jag ÄLSKAR den nya belysningen i Collins rum.

  1. idasmirakel

   Sandra: åh ja visst är den fin! Älskar den och det blir verkligen så himla mysigt! Ja men eller hur! Hade lixom inte räknat med att få en ny och så får man det dagen efter?! Hur bra som helst! Nöjd kund här iaf! 🙂 kramar 🙂

 2. Nadia

  Men shit vilken service. Det gillas verkligen! Pratade med en jättetrevlig kvinna som arbetade i MAM-båset på UnderbaraBarnmässan. Verkligen serviceinriktade!

stats