Idas Mirakel

Man kan inte hinna allt.

Först kommer Collin, i alla lägen, sedan kommer skolan och jobbet och huset just nu. Allt annat får den tid som finns över.
Inomhus är allt klart, eller iaf färdig byggt. Inga lister, inga det och det som ska göras utan det som ska göras inne är inredning, som att hänga upp lampor, skruva hyllor, tavlor med mera.
Det ska även med tiden köpas möbler, gardiner och annat sådant som saknas.
Men just nu håller Alex på med de sista listerna runt ett fönster utomhus för att sedan fixa sista panelen på garaget och lite plåtar under fönstren. Sedan är det färdig byggt ute.
Så vi har lite att göra men när tiden finns så ska Collins säng fixas, målas och köpas en ny madrass till och när sängen är på plats kan vi börja inreda hans rum på riktigt.
En hylla ska upp, en byrå ska flytta in. Mer förvaring behövs och sedan ska tavlor hängas på plats. Just nu har jag inte vågat spika i väggarna då jag inte vet vart sängen och de andra möblerna ska stå så det har fått vänta. Man ska inte förhasta sig 😉

image
I morgon så ska jag ha ett Pomp de Lux party. Jag har bjudit in några härliga mammor som brukar vara shopping sugna. Vi har idag städat, tvättat, förberett maten som ska serveras och fixat. Collin han har mestadels åkt traktor med pappa, de har först kört skräp sedan körde de lite balar och hälsade på i ladugården hos farfar.
Jag må säga att vi hade en nöjd kille. 🙂
image
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats