Idas Mirakel

Mini syskon

Idag har jag fått lite gjort, på förmiddagen sov Mr Collin så fint i soffan så jag passade på att torka golven i huset och sedan åkte vi in till mina små syskon Theo och Klara för att hälsa på en sväng och fika på våfflor.
Min dåliga planering ledde dock till att han blev hungrig på en gång när vi kom dit så han gnällde lite innan han fick mat sen somna han som en stock och sov sig genom hela besöket.
Hihi Klara 4,5 år tyckte det var väldigt fascinerande med amningen och undrade om han äter från min napp 😉 sötfia!
Jag frågade dem båda vad de hade för drömyrken och Theo skulle bli snickare som våran pappa och Klara skulle bli städerska.. Ska bli spännande och se va de blir 😉
Klara tyckte Collin var väldigt söt och häll honom i handen när han sov och passade på att ta tusen kort med min telefon på honom och sig själv rakt upp i näsan 🙂
Hon frågade även om vem som skulle bli Collins pappa och när jag svarade Alex tyckte hon det lät ytterst rimligt 😀 haha!
På vägen dit hämtade jag även babysittern vi beställde så jag ska ge en recension så fort jag vet va Collin tycker om den.

20130521-225311.jpg

Imorgon ska vi på återbesök hos ortopedien med Collins arm så det ska bli väldigt spännande och se va de säger. Bullen han hade på armen är mindre så benbitarna måste ha växt på rätt sätt så armen rätat ut sig. Men vi är lite oroliga över rörligheten, han rör den nästan lika mycket som den andra men det är nästan som han inte orkar göra vissa rörelser med den som om den vore försvagad. Ja vi hoppas och håller alla tummar att de säger att det ska ta så här lång tid och att han kommer bli helt återställd.
Är det fint väder så blir det skolgårdsfest med min nästa yngsta syster, hennes sista då hon börjar sjuan till hösten. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats