Idas Mirakel

Mitt i vardags kaoset

Morgonen började med en glatt kvittrande liten kille klockan 6:00 😀
Han är så mysig på morgonen och det är så underbart att vakna till en pigg pladdrande unge.
På förmiddagen var vi på Lekeryds öppna förskola och härjade runt, fast att Collin inte sovit en minut förmiddags lur så var han på strålande humör och höll ut hela tiden innan det var dags att åka hem och då däckade han så fort han satt fast i bilstolen 🙂

Vi åkte hem för att tömma brevlådan, haha ja jag älskar när brevbäraren kommer för han har alltid med sig något roligt till mig 😉
Haha ja nästan iaf 😉
Med 2 st avier åkte vi och hämtade paket (ni kommer få se 🙂 )
Sedan åkte vi till polarn och pyret för att köpa nya mockasiner som Collin ska få i födelsedagspresent, haha ja de han fick i julklapp börjar bli små, hej big fot! 😉
Sedan åkte vi till Collins moster Melina för att spana in hennes nya lägenhet och överräcka en inflyttningspresent, hon fick ett likadant Voluspa ljus som jag köpte till mig själv, tror hon blev glad 😉

Vi har även hunnit med att beställa 1års tårtor, hämta ett paket till, handla, duscha och Alex har hunnit baka bullar inför kalasen. Duktig pappa 😉
Och just nu sitter jag in mölad i soffan med en jävla ryggvärk.
Jag har aldrig ont i ryggen bara så där men nu så börjar dessa vaggningar av 11kilo kärlek ta ut sin rätt.
Jag vet att jag står som en kråka när jag vaggar. Jag skjuter fram höften så Collin halvligger på min mage medans han hänger i min S formade rygg.
Aj!
Ja jag vet att det är fel men jag kan inte vagga på något annat sätt och han vägrar somna annars 🙁
I alla fall inte på dagarna men på kvällarna så tar Alex rätt mycket nu igen när Collin är lite lättare att lägga.
Måste ta tag i det där innan jag måste byta rygg 😉

20140320-221315.jpg

20140320-221321.jpg

20140320-221339.jpg

20140320-221345.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Rogers

    Usch Ida, låter inte alls roligt med ryggvärk. Jag har haft en del problem och jag kan verkligen varmt rekommendera en kiropraktor. Vad jag förstått är de kanske lite dyra i Sverige, men jag skulle säga att det är nog värt för dig att testa för det finns inget pris på lättnande när du känner att det blir bättre. Jag önskar idag att när jag fick mitt ryggproblem att jag tog tag i det tidigare. Denna ryggen skall jag få leva med resten av mina år, så jag har otacksamt låtit den bli sämre. Efter nästa bebbe skall jag försöka mitt bästa att styra upp den så den kommer vara så bra den kan vara.

    kram!

stats