Idas Mirakel

När man är helt sket slut

Dagarna är långa men roliga på praktiken. När jag kommer hem är jag helt sket slut, jag nätt och jämnt klarar hålla mig vaken tills Collin somnat sen tvärdäckar jag på soffan en stund. Man borde ju hålla ut till 20-21 för att lägga sig tidigt men det går bara inte.
Så nu lär jag inte kunna somna i tid i kväll och i morgon lär jag va skit trött igen.
IMG_6769
Denna kille är rätt bestämd om vi säger så. Han har alltid gillat i princip all mat men den senaste månaden så har han blivit väldigt selektiv med vad han äter. Det är inte bara några enstaka saker han ratar utan han väljer vad han ska äta och vad han inte vill äta från gång till gång. Det känns lite som en ”jag kan själv, jag ska bestämma själv”-grej. Det han äter mest är frukt och grönsaker och det kan ibland bli att han äter sig mätt på bara grönsaker och visst är det bra att han äter det men lite kött, fisk, potatis, pasta och liknande är ju bra om han också får i sig.
Vi försöker tänka att han äter när han är hungrig och inte försöka tvinga honom att äta för det hjälper absolut inte. Det är ju lite så, maten och sömnen är ju det ända man inte kan styra över och det känns ju som att de är så väl medvetna om det 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. victoriaochlionel

    Lionel har också kommit in i ett stadie där han kan totalvägra viss mat som han förrut älskat. Verkligen en bestämd herre när det gäller mat! Hoppas de börjar variera kosten snart 😉 ha en mysig dag! ♥

stats