Idas Mirakel

Nu är det snart helg igen!

Tisdags gympan är avklarad, det var ett ordentligt jobbigt tabata pass som redan känns i ben och armar som vi köttade mest.
I skolan idag höll jag på att somna på föreläsningen. Arbetsliv och organisation är inget för mig, jaa alla ämnen som inte direkt har med sjukvård, människan och hälsa att göra är inget för mig känner jag 😉

På lunchen sa min kära klasskompis ”men hallå det är ju redan tisdag och då är det snart helg!
Haha härligt med positiva människor men lite så är det ju. I morgon är det onsdag och då är vi lediga sen är det ju typ torsdag och fredag räknas ju till helgen även om vi har skola eller ej 😉
Jag tycker alltid att alla veckor går fort varesig det är helg eller vardag så bara rullar veckorna på. Jag menar det var ju nyss jul och nu är det bara dagar kvar till Collins 3 årsdag och påsk.

Vackra barn du gör mig lycklig
image
I helgen firade vi min födelsedag, min första i huset kom jag på nu 🙂
Jag fick ett objektiv till kameran som jag nu försöker lära mig. Jag är långt ifrån någon kamera expert men tycker det är kul att ta fina bilder och mitt huvudfoto ämne är ju såklart Collin. Därför ville jag ha ett objektiv som tar snabba bilder när han rör sig fort.
Än så länge så är det positivt med det att det verkligen reagerar fort, tar oroligt fina bilder med inställningarna jag väljer och det negativa är att de inte finns någon zoom.
Helt utan zoom är rätt svårt att anpassa sig till men det får bli att leka lite med kameran här hemma. 🙂
image

image
Lite tråkigt att alltid bilderna blir suddigare på bloggen än i min dator/iPad.
image
Dessa två alltså. I skåpet finns Cleos godis pinnar som Collin gärna ger henne.
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats