Idas Mirakel

Nya hudvårdsprodukter

20140410-081402.jpg
I tisdags var jag iväg och gjorde en super härlig ansiktsbehandling i närmare 2 timmar. Hon färgade även bryn och fransar och jag kan lätt säga att jag kommer färga till sommaren! Tänk va smidigt!
Jag har inte färgat brynen innan för jag har såna ”hål” i brynen så jag trodde inte det skulle bli bra men det blev det! Jag är skit nöjd! 🙂
Som vanligt rådde hon mig till olika produkter som jag borde testa och visst höll detta på att ruinera mig 😉 men jag tror att dessa produkter verkligen kan vara bra för mig och min kassa hud. Jag är ju alltid torr och fnasig på vissa ställen och andra helt tvärtom så min hud har inte varit lätt att sköta.
Hoppas detta blir bra nu 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofieeklund

  Ååååh, snälla återkom med recension, jag letar också bra ansiktsprodukter men de finns ju sååååå många, vad ska man välja lixom ?! ;P

 2. jennifer

  Jag har också varit på en ansiktsbehanding idag, SUPER skönt. Har också kass hy. Just nu använder jag Dermalocias produkter ( dem ruinerar också ) haha..Jag tycker dem fungerar helt okej,bättre än alla budget rengörningar. Säg gärna till vad du tycker om den så kanske man kan prova den serien.: )

  1. idasmirakel

   Jennifer: hihi ja du jag vet inte om de är behandlingen ihop med scrubb och massa fukt men det känns redan bättre.
   Hon pratade om att jag hade en bland hy med hård yta (kan bero på att jag är allergisk mot produkter och brukar använda kortisonkrämer, hellosan och liknande när det blossar upp) men det är redan en jätte förändring!
   Hoppas hoppas det blir så bra som hon sa att det skulle bli 🙂
   Kram!

 3. Mathias

  Hej skulle du kunna maila oss så vi kan diskutera ditt förslag på Tourn. Värkar inte som att mailadressen som står här på bloggen inte fungerar.

stats