Idas Mirakel

Nytt till morsan

Åkte som sagt in till A6 igår för att lämna in min telefon vilket jag ju inte kunde så då kikade jag runt lite i olika butiker och fick med mig dessa godingar hem. 😀
Huuuur snygga är de inte då?!
Ap-snygga! Hihi de kostade 1200 men Scorett håller på att byta ägare så därför säljer de ut dem med 20% rabatt på allt i butiken, fatta att det var super svårt att inte köpa med sig massa skor hem eller!? Hihi men de ha ju så mycket fint men nån måtta får det vara 😉
De är ett par Nike Free Run och de är super sköna! Hoppas det inåt spöregnar i morgon också så jag kan ut och test promenera dem. 🙂

20130626-181924.jpg

20130626-181935.jpg

20130626-181943.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Denise: ja visst är de såå snygga! Hade viljat ha dem i alla färger! Så synd, än så länge så känns de super sköna på mina fossingar, gillar att de sitter slimmat på hela foten 🙂 hoppas de håller måttet! 🙂
      Kram

stats