Idas Mirakel

Och så lite kalas på det.

IMG_6657

Alex, min kära sambo, livskamrat, pappa till mitt barn och bästa vän fyllde igår 29 år vilket vi idag firade ihop med min syster som fyllde 21 för några dagar sedan. Det är i såna här sammanhang man uppskattar vårt hus ännu mer. Vi fick plats 15 personer helt utan problem, alla kunde sitta vid samma långbord (vi fick dock ta in vårt gamla köksbord) och det hade lätt gått att få in tio till och med lite vilja säkert ännu fler. Vi skulle egentligen kunna duka ut hela vägen till vardagsrummet och ändå att alla sitter vid samma bord och när vår vinterträdgård är klar kan vi få in säkert 15 till där inne vid ett långbord där också.
Jösses va skönt!
Det var både min mamma och svärmor eniga om idag, jag hörde nämligen deras samtal om att det ända som behövs är mycket plats i köket. Vad ska man med lite större sovrum och liknande rum till för när man väl bjuder in hela sin tjocka Goa familj vill man nu ändå sitta i samma rum. Alla samlas ju i köket! Å det är väl lite så vi tänkt. Barnrummen är lagom stora, inte för små 13kvadrat och ett lite större men sen när de flyttar ut så behöver vi inte rummen och under tiden de bor hemma så är de absolut inte för små.
IMG_6661

IMG_6676

Riktigt trevlig dag även om vi saknade några viktiga familjemedlemmar. 🙂
IMG_6683

IMG_6687
Kolla den galet nöjda killen med en egen bulle, Alex gjorde några till honom igår utan socker. Hela min familj höll andan och kolla på mig när han fick en bulle. Haha men jag är glad att de respekterar så väl våra val som att Collin inte får äta socker.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. aNN

    Hej!

    Jag försöker också vara noga med att inte ge socker men ger ni då inte bröd med socker/sirap ex tacobröd? Eller sylt, ketchup osv, Tipsa gärna om ni gör egen sylt eller annat.

stats