Idas Mirakel

Om jag haft en tös

Alltså när man ser alla små töser på instagram så blir man ju så sugen på att köpa ”tösakläder” ifall man får en flicka någon gång (vilket inte är troligt med min sambos manliga gener 😉 )
Jag älskar ju rosa, lila och alla ”flickfärger” därav klär jag gärna min son i det jag tycker är fint men jag är som sagt inte jätte glad i alla volang bakelser alla beställer från ebay, haha ja givetvis hade min tös haft volanger också men jag hade gärna klätt henne i dels en hel del villervalla (det har jag tjatat om tidigare) och dels i en hel del preppy kläder.
Men något jag också hade klätt henne i är 50-60 tals kläder, härliga ljusa färger på enkla tunikor och tuffa byxor som inte alla andra har.
Hade jag haft en flicka just nu hade jag klickat hem dessa godbitar från Zara.

20140215-235913.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. wilmasmamma

    Jättefina kläder, älskar att shoppa till min lilla tös 🙂 men jag som har en flicka kikar på pojkavdelning och suktar istället 😉

stats