Idas Mirakel

På mammas skola

Idag började jag och Collin med sovmorgon och frukost hemma för att se hur hans ögon var. Ja som tur var så såg de helt rena och fina ut så det blev föris för Collins del.
Man kan ju få lite klabbiga ögon av förkylning så det kan ju va av det även om han inte är så förkyld men en liten rinnande näsa har han haft oavbrutet hela vintern ändå.
Fröknarna trodde det också som väl var.
Är inte ni också det, rädda för att vara ”den där föräldern” som lämnar sitt barn på föris när de är sjuka eller andra vis gör något som ni vet att de inte uppskattar.
Jag är noga med att prata med dem så skulle det vara något så är de informerade och vi har pratat ihop oss om läget. Och om vad det nu kan va som rinnande näsor, ändrade tider, sena hämtningar, inne och utekläder m,m.
Så skulle det bli fel någon gång så vet de om att det inte är med flit och att jag/vi vill Collins bästa. 🙂
image
Denna killen fick hänga med mamma till skolan i eftermiddag för att hämta en tenta.
Han tyckte det var väldigt spännande med alla papper, böcker, pennor och pärmar som min föreläsare hade på sitt kontor och det verkade som Collin var en uppskattad litet yrväder på en skola där det annars inte är så mycket barn 😉
Han vinkade glatt Hej då till min lärare och alla andra han såg i huset 🙂
Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi hos Collins mormor med utomhuslek, mat och ett kvällsbad i deras badkar som typ är det bästa som finns hälsar colle!
Tror han kommer älska att ha ett eget badkar i nya huset 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats