Idas Mirakel

Pomp de Lux party hos mig!

Hallå!
Igår hade jag ett härligt gäng med shopping glada tjejer hos mig för Pomp de Lux party.
Jag och Alex hade fixat med 2 olika matpajer, baguette och sallad.
Det verkade absolut gå hem 🙂
Det är från början en pomp-tradition med min mammagrupp som vi har turats om att ha och bjuda in fler mammor vi känner. Alla verkade ha trevligt och jag hoppas jag hann prata med alla i alla fall en liten stund. 🙂
Jag handlade alldeles för mycket dock. 😉
Dessutom glömde jag av att min svärmor hade bakat en äppelpaj åt oss och att jag hade laddat bryggaren men åh andra sidan hanns inte någon fika med. Det shoppades, umgicks och pratades i stället, precis som det ska va.
Det roliga är att jag och fler av mammorna som var här är bjudna till min granne (som givetvis också var hos mig) på me & I party i morgon.
Eller ja om jag vill säga kan. Jag sitter just nu med feber, snorar som bara den och har skit ont i halsen.
Dessutom har Collin också feber så han får va hemma i morgon men det värsta är att jag har ett obligatoriskt seminarium i morgon vilket betyder att jag måste palla mig in.
Uscha ja! Tur det bara är på förmiddagen.

image
De flesta som kom igår hade inte sett vårt hus inifrån. Vi fick en hel del lovord ska jag lova! Man blir så glad och varm i hjärtat över alla snälla kommentarer vi fick om vårt hem. 🙂
image
Vi köpte äntligen nya stolar till vårt bord. Passande nog så fick vi dem i lördags och även om de inte hade alla stolsdynorna så gick det ju bra ändå. Får köpa fler lite senare.

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats