Idas Mirakel

Prinsens garderob.

God morgon eller middag. 

Tänkte visa er vad prinsen har i sin graderob nu. Jag och Alex var ju inne i fredags och köpte lite fina kläder till vår prins. Tog med det vi hade sedan tidigare också innan vi visste om det var en son eller dotter vi väntande. Ska även visa kläderna vi köpte i Ullared men det får bli ett eget inlägg..

Här har vi: PoP (polarn & pyret) jeans, h&m jeans, Newbie jeans, Newbie byxor, Newbie mjuka jeans, Lindex missoni, H&M vita mjukisar, Termoskor Kappahl, newbie vita tofflor och panda sockor, H&M raggisar, 2 dregglisar från Ohlssons, Dregglis Kappahl, Ko-skor babyproffsen,

Här har vi: Rolling Stones H&M, Vit body med knappar Newbie, Blå och grå fjäderbodys från Newbie, vit med ficka och krage H&M, Panda och blå med bilar Newbie, Randig från lindex Missoni.

Här har vi: Åkpåse, mössa, vantar, sparkdräkt, kofta, 2 byxor från Newbie och den vita tröjan är från H&M.

Så det här var nästan allt han hade innan vi åkte till Ullared, skulle behöva lite fina skjortor, tjocka och fina koftor och tröjor, termovantar, någon halsduk, en snygg basker, kanske hängseln, snygga skor, ja det finns väl massor han behöver men jag har ett par damer som tjatar på mig att sluta handla till honom det vill ju vi göra?! Jaha köp blöjor då tänkte jag, Haha ne men ni behöver inte oroa er det finns massor han behöver ni kan få köpa, (varför inte en barnvagn 😉 )

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Ida: åh tyvärr vill jag inte det, jag sparar alla hans kläder som han har använt mycket som minne. Hoppas du hittar ändå 🙂

stats