Shiiiiiit va gott det är!
Och dessutom är det super smidigt!
Så här gör du:
Jag kokade en lite större sats så halvera bara om ni inte vill göra så mycket
Du behöver:
– 1 kg rabarber (skalade)
– 8 dl vatten
– 2 dl socker
– 6 msk potatismjöl
Koka upp vatten och sockret och hacka rabarberna i små bitar och häll i.
Låt koka i ca 5-7 min eller tills de blivit mjuka och nästan trillar isär.
Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten och häll i under omrörning och låt de koka upp en snabbis igen så ska det var klart!
Åh vad somrigt och gott med rabarberkräm
Jo, det är nice med rabatten men annars tycker jag sådär om att jobba i butik
har också varit väldigt sugen på art plugga till sjuksköterska men måste plugga upp mina betyg innan så det tar emot!! Har också varit sugen på att plugga till lärare… Svårt det där!! Men som du säger, mammaledigheten är jäkligt schysst jobb 
Malin: haha ja de är inte dumt jobb. Ja fy tänk om man hade haft bra betyg från början så hade man sluppit krångla och komma in på de man verkligen vill. Usch ja sånt är livet.
