Måste tipsa er om en skit smidig saft som jag såg hos fina Sandra och bara var tvungen att testa. 🙂
Tog ca tre minuter att göra och så fick den stå i kylen över natten och i denna värmen gick den åt på en gång och då gjorde jag två kannor 🙂
Till en kanna tog jag ca 2,5 stora rabarber och 1 dl socker, så det är inget för den sockerrädda 😉
Skär rabarberna i små bitar och låt dem stå i socker i 30 min häll sedan i dem i en kanna med vatten och låt stå över natten i kylen.
Smidigare får man leta efter 😉
Tog ca tre minuter att göra och så fick den stå i kylen över natten och i denna värmen gick den åt på en gång och då gjorde jag två kannor 🙂
Till en kanna tog jag ca 2,5 stora rabarber och 1 dl socker, så det är inget för den sockerrädda 😉
Skär rabarberna i små bitar och låt dem stå i socker i 30 min häll sedan i dem i en kanna med vatten och låt stå över natten i kylen.
Smidigare får man leta efter 😉
Åh det där måste jag testa 🙂