Idas Mirakel

Reima skalkläder och lära gå skor

20140321-082841.jpg

20140321-082847.jpg
Wiho igår fick vi hem Collins nya skalkläder, byxor och jacka och hans första riktiga lära gå skor 🙂
Jag är därmed väldigt glad att säga att jag nu är Reimas ambassadör! 😀
Kläderna ska testats och lekas i i parker mycket fram över så nu håller vi tummarna för fint väder så mamman kan sola samtidigt 😉
Haha ja jag kikade på deras storleks guide när jag valde sko storlek, då hade jag bara mätt Collins fot med ett måttband när han låg ner men sedan köpte jag en riktigt sån mät grej och ja denna lilla kille på inte ens 1 år har hela 14 cm fötter!
Så hans första skor är i storleken 23! Haha ja de ser ut som vi köpt skor till en 2 åring som ”han ska ha att växa i” men de är bara 1 cm för stora.
Och på alla sidor jag läst så ska man ju köpa 1,5 cm förstora och sen ska man inte använda skorna när de är mindre än 0,5 cm eftersom foten måste ha plats att röra sig när man går.
Så nu håller jag tummarna att hans fötter stannar av lite iaf fram till sommaren och sedan blir det nya skor från Reima , de har så himla mycket snygga skor!
Både härliga starka sommar färger till dova marina färger på skor, så himla snygga och alla skorna håller hög kvalitet! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Jo kan tänka mig att de redn är kaotiskt när det väl händer, men ändå fett läskigt :/
  Jaha det går inte föda normal väg efter man har spruckit eller? Jag förstår vad du menar med ”gå igenom det fina”, jag hade själv sett fram emot att få lilla Alice på mitt bröst efteråt och bara titta på henne, bli snittad var ju inte alls i planerna :/ Tråkigt sett att få barn på.

  Kram!

 2. Sofia

  Jättefina skor! Dom kommer säkert bli kanon!
  Jag får allt hålla med om att han har rejäla fötter lille Collin! 😉 Meja som är snart 2½ har bara 13,5 cm långa fötter och storlek 23 ;). Hoppas han kan ha dom skorna över hela sommaren iaf! =)

stats