Idas Mirakel

Reima testpatrullen

Härom veckan fick vi hem denna fina overall för Collin att testa. Vi hade deras vinterjacka och termobyxor förra året som faktiskt är väldigt lik denna overall. Vi var väldigt nöjda och det setet hade många bra finesser som inte de andra vanlig kedjorna har. Årets overall verkar ha minst lika många smarta lösningar och saker jag älskar med den.
Som exempel hade overallen Collin hade förra året från polarn ett vanligt svart tyggummiband under fötterna som gick sönder på bara någon vecka. Jag har hört från många andra att även de tycker det är mindre bra med det gummibandet. Så där har Reima tänkt till och gjort ett skit bra gummiband som är mycket mer slit starkt som dessutom sitter väldigt bra på plats.
IMG_6585

IMG_6586

Det ska bli roligt att få testa denna till det yttersta när snön kommer. Jag längtar efter snö, jul och mys. Nu kan du komma kära vinter.
IMG_6588

IMG_6589

IMG_6591

IMG_6592

IMG_6593

IMG_6594

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Linda: förlåt för segt svar! Modellen heter Trondheim och på hemsidan står det att den är helt vattentät och på lappen på overallen står det waterproof water Columbus over 15 000mm så det måste väl menas med vattenpelare då?
      Den verkar iaf grym! 🙂

stats