Idas Mirakel

Tisdag

Jaha då har man kuggat sin första tenta. Fan!
Ja men vet ni, jag som annars brukar gräva ner mig och tycka så synd om mig själv är faktiskt taggad på ett annat sätt nu.
Nu vet jag vad jag ska plugga på och att mycket mer tid behövs än va jag la.
Nästa tenta är 14/11 så denna och nästa vecka ska jag bara försöka plugga på den innan medicinsk mikrobiologin börjar. De andra som inte klarade det har just nu hela utbildningens svåraste kurs, nämligen anatomi och fysiologi.
Vilket är typ hela kroppen.
Jag är så jävla nöjd att jag har gjort den! 🙂

IMG_4653.JPG

Collin har varit på föris idag så jag passade på att börja öppna böckerna igen. När jag hämtat hem honom så sov han i lite över 2 timmar så mamman kunde passa på att laga lax och broccolipaj. Smarrigt! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Em

  Hejsan! Tack för en bra blogg! Jag ska börja läsa till ssk nu i januari, har 3 barn: 1 år, 3 år och 13 år. Hur är det tycker du att läsa med småbarn? Läser du på distans eller heltid på skola?
  Ha en go kväll!

  1. idasmirakel

   EM: hej förlåt för sent svar! Va roligt att du också ska börja läsa!
   Ja jag läser på heltid på campus, jag går ofta bara 3-4 dagar i veckan och då är dem ofta halvdagar. Så för Collins del så kommer han inte behöva gå på föris heltid men samtidigt måste jag ju ha tid att plugga. Nu har jag inte hunnit läsa med Collin på dagis då han började för tre veckor sedan men jag tror detta kommer bli jättebra! Han slipper långa dagar, får komma till föris till frukosten och inte två timmar innan, ofta gå hem vid 14.
   🙂

 2. Em

  Hej! Jag börjar läsa till sjuksköterska nu i januari, och har två små barn (1 år och 3 år) samt en tonåring. Tänkte hur du tycker det är att plugga med småbarn? Är d på distans?

  1. idasmirakel

   Barnbloggsystrar: jag pluggar till sjuksköterska 😉
   Läste anatomin som fristående innan Collin kom till och nu har jag kommit in på programmet. 😀
   Vart läste du?
   🙂

stats