Idas Mirakel

Tuttarna är hos Nalle Puh

Idag lämnade Collin sina tuttar (nappar) till Nalle Puh på en leksaksbutik här i stan.
Han var skit taggad och vi har pratat länge om att när man blir 3 måste man lämna sina tuttar till Nalle Puh så att bebisarna kan få dem.
Han är väldigt fäst vid sina tuttar även om han bara har dem när han ska somna eller någon enstaka gång då han blir riktigt ledsen men annars slänger han dem lång väg.
Så vi förväntar/förväntade oss att det skulle bli lätt och svårt.
Lätt för att han ändå aldrig har dem på dagarna men svårt när han ska sova och blir övertrött.

Ikväll tog läggningen längre tid än vanligt vilket givetvis var väntat.
Han som alltid somnar själv var svår att lämna så vi läste många böcker innan han blev ledsen.
Han var nog ledsen 15 min och sa att vi skulle åka och hämta dem men sen bara somnade han. Ingen panik men han var ledsen och tyckte inte alls han var någon ”stor pojk” som han brukar säga.
Usch ja han är så liten och man vill egentligen bara ta fram en tutte till honom, vilket vi inte kunde för vi hade verkligen gett bort alla tuttarna.

Vi har tyckt om den där tutten lika mycket som honom då den har gett honom trygghet när han ska sova så egentligen tog det emot men nu är han snart 3 år och tandläkaren var på oss lite om den där med tutten och då kände vi att hans tänder är viktigare.

image

image
Han var så stolt när han såg Nalle Puh och hällde glatt ut sina tuttar i lådan och sa att bebisarna skulle nu få dem.
Väl inne i butiken blev han helt tokig och ville ha allt.
När han hade valt den största grävmaskinen han kunde hitta så frågade han flera gånger om han verkligen fick köpa den nu.
Så himla söt!
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Det där med att lämna ifrån sig sina tuttar kam vara svårt. Den har ju vart så viktig genom de första åren. När william lämnade sina till tomten när han var strax över 3 år så lämnade han glatt över dem och han fick ett stor paket som tack från tomten. Men när kvällen kom och han insåg att tuttarna var borta så ville han lämna tillbaka den efterlängtade skogsmaskinen som han fått. Han ville heller ha tillbaka sina tuttar. Det blev några jobbiga kvällar men sen så gick det bra 🙂

stats